Navštívte City Residence Apartment Hotel **** a krásne mesto Košice budete mať ako na dlani! Čaká vás ubytovanie priamo v historickom centre mesta a raňajky, občerstvenia a zľava na konzumáciu v útulnej kaviarničke. O váš komfort sa postará naozaj priestranný, luxusný apartmán, za príplatok môže byť aj s privátnou vírivkou a saunou.

O ubytovaní

City Residence Apartment Hotel **** sa nachádza v historickom centre Košíc, v pôvodnom meštianskom dome, len 200 m od Hlavnej ulice. Po citlivej rekonštrukcii ponúkajú luxusné apartmány so všetkým komfortom pri zachovaní historického rázu budovy.

Pokiaľ vás zaujímajú pamiatky a kultúra, v Košiciach si prídete na svoje. Dominantou historickej časti mesta je chrám sv. Alžbety (1 km) zo 14. storočia, ktorý je najvýznamnejším dielom gotického staviteľstva na Slovensku. Potechou oka je aj budova Štátneho divadla Košice (850 m) z roku 1899 alebo novodobá Spievajúca fontána a zvonkohra (900 m) z roku 1986. Vydať sa môžete aj do podzemia, napríklad do expozície Východoslovenského múzea Miklušova väznica a katov byt (950 m) alebo do archeologického komplexu Dolná brána (1,2 km) z 13. storočia.

Nechýbajú ani rôzne zábavné atrakcie pre malých aj veľkých. Navštívte napríklad historické Banské Štôlne a lesnícky náučný chodník Stará bankovská cesta (5,7 km). Alebo si urobte prechádzku k jazierku Bankov (4,7 km) a na vyhliadku Kríž (3,6 km). Milovníci adrenalínu sa vyšantia v Bike parku Červený Breh (3,3 km), deti zase nadchne jazda Detskou železnicou (3,7 km) vybudovanú už v 50. rokoch, alebo prehliadka zoologickej záhrady (11,3 km) s viac ako 320 druhmi zvierat. Za návštevu stojí aj krásna botanická záhrada (2,3 km) o ploche 30 ha.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnom, priestrannom apartmáne s vlastnou kúpeľňou s toaletnými potrebami, županmi, papučami a fénom, plne vybavenou kuchynskou linkou (varná doska, chladnička, riad, sada na prípravu kávy a čaju), klimatizáciou, WiFi pripojením, televíziou, sadou na žehlenie a minibarom.

  • Apartmán Comfort ponúkne plochu 100 m², na ktorej nájdete spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s pracovným stolom, pohovkou a kreslami na posedenie.

  • Apartmán Deluxe meria naozaj veľkorysých 140 m² a zahŕňa 2 samostatné spálne, 2 kúpeľne a obývací priestor s pohovkou a krbom. Súčasťou apartmánu je navyše sauna a vírivá vaňa, môžete si tak dopriať ničím nerušený oddych v privátnom wellness.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v budove nájdete malú, kúzelnú kaviareň s krásnou letnou terasou. Tu sa servírujú výborné raňajky, voňavá káva a domáce dezerty.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou kaviarne je detský kútik, môžete si tak v pohode vychutnať jedlo alebo šálku kávy, zatiaľ čo sa vaše dieťatko baví s kamarátmi a s hračkami. V lete sa deti môžu vyhrať aj na záhrade s vonkajším ihriskom. Pre pobyty s deťmi je navyše k dispozícii detská postieľka, stolička, vanička, truhla plná hračiek, maľovanky a spoločenské hry. Po dohode je možné zabezpečiť aj stráženie pre deti.

Niečo naviac

V hoteli sú vítaní aj štvornohí miláčikovia, pre ktorých pripravia misku s vodou, maškrty a hygienické vrecká. Na požiadanie vám personál zabezpečí služby veterinára alebo venčenia.

City Residence Apartment Hotel ****

City Residence Apartment Hotel ****

Bačíkova 18 , Košice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CITY Residence s.r.o. IČ: 51749734


+421 55 62 28 601

recepcia@cityresidence.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
65,5 km
Zjazdovka
15,8 km

Tipy na výlet

Košice

Košice Tip na výlet

Čaká vás dovolenka na východnom Slovensku? Potom rozhodne zavítajte do miestnej metropole. Košice majú dlhú históriu siahajúcu až do 13. storočia, nie je preto núdza o pamiatky, ktoré sa sústredia v centre mesta a tvoria najväčšiu mestskú pamiatkovú rezerváciu na Slovensku. Najznámejšou pamätihodnosťou je gotický Dóm sv. Alžbety, ktorý je najväčším kostolom na Slovensku. Navštíviť môžete tiež treba botanickú záhradu alebo spievajúcu fontánu.

ZOO Košice
ZOO Košice
Jasovská jaskyňa
Jasovská jaskyňa
Archeoskanzen Nižná Myšľa
Archeoskanzen Nižná Myšľa