Vyrazte do Trenčianskych Teplíc, malebného kúpeľného mesta, a užite si dovolenku plnú zážitkov! Ubytujete sa v Hoteli Margit ***, len 270 m od kúpeľov, kde pre vás bude nachystaný welcome drink na privítanie a bohaté raňajky formou bufetu. Poteší vás aj zľava na kúpeľné procedúry, ktorú môžete rovno využiť.

O ubytovaní

Hotel Margit *** sa nachádza v centre kúpeľného mesta Trenčianske Teplice, len kúsok od malebných pamiatok, útulných kaviarničiek a ďalších atrakcií.

K najväčšiemu miestnemu lákadlu, termálnym kúpeľom, sa dostanete za 4 minúty chôdze. A návštevu miestnych termálov by ste si určite nemali nechať ujsť. Patria k najstarším na Slovensku a zaujmú nielen zdraviu prospešnou termálnou vodou, ale aj interiérom v orientálnom štýle. V lete sa môžete kúpať aj vonku, na sezónnom termálnom kúpalisku Zelená žaba (950 m) s krásnym výhľadom do okolitých lesov.

K výletu láka rybník Machnáč (5,2 km). V teplejších mesiacoch si tu užijete vonkajšie posedenie, deti sa vyhrajú na detskom ihrisku a s domácimi zvieratkami a môžete ochutnať aj miestne rybie špeciality. V zime si vychutnáte krásny výhľad na rybník z vyhrievanej terasy s krbom.

Vydať sa môžete aj na Trenčiansky hrad (13,1 km), ktorého stavba začala už v 11. storočí a v súčasnosti je slovenskou národnou pamiatkou. V žrebčíne Motešice (10,3 km) si nakoniec overíte, či je najkrajší pohľad na svet naozaj z konského chrbta. V zime si na zoznam aktivít pokojne pridajte aj lyžovanie, stačí si zájsť do lyžiarskeho areálu Dubečky (30 km) alebo Mikulčin vrch (55 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej dvojlôžkovej izbe Classic. K vybavený patrí manželská posteľ alebo dve oddelené lôžka, písací stôl, kreslá na posedenie a televízia. K dispozícii budete mať aj vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, minibar a sadu na prípravu kávy a čaju. Niektoré izby umožňujú aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s výberom slaných, sladkých, studených i teplých jedál. Na obed a večeru môžete vyskúšať niektorý z populárnych podnikov v okolí.

Hotel Margit ***

Hotel Margit ***

T. G. Masaryka 2 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MARGIT, spol. s r.o. IČ: 34150391


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
14 km

Tipy na výlet

Kúpele Trenčianske Teplice

Kúpele Trenčianske Teplice Tip na výlet

Termálne kúpele Trenčianske Teplice nájdete na úpätí Strážovských vrchov. Kúpele patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku. Liečivá sírna termálna voda je ideálna na liečbu pri problémoch s pohybovým aparátom, voda priaznivo pôsobí aj pri kožných a gynekologických problémoch. Účinky liečivej vody na vás budú pôsobiť v 6 bazénoch či procedúrach. Čakajú tu tiež unikátne vaňové kúpele Hammam postavené v orientálnom štýle. Po celý rok je tu k dispozícii tiež vonkajší bazén Grand s termálnou vodou s teplotou 33 °C.

Viac informácií
Trenčiansky hrad
Trenčiansky hrad
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Kúpalisko a wellness Zelená žaba
Trenčianske Teplice
Trenčianske Teplice