Triglavský národný park aj jazero Bled s hradom patria k najkrajším a turistami najobľúbenejším miestam v Slovinsku. Spoznajte ich počas pobytu v luxusnom Hoteli Astoria Bled ***, z ktorého budete mať jazero na dosah ruky. Tešiť sa môžete na pohodlné izby, bohatú polpenziu a vstup do saunového sveta. Vaše dieťa do 7 rokov bude mať naviac pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Astoria Bled *** sa nachádza v mestečku Bled iba 400 m od nádherného Bledského jazera, ktoré patrí k najkúzelnejším miestam celého Slovinska. Ide o najteplejšie jazero v Alpách, a tak si tu užijete jedinečné kúpanie pod majestátnymi vrcholkami hôr.

Uprostred Bledského jazera leží jediný slovinský ostrov s barokovým kostolom Nanebovzatia Panny Márie. Iba 1 km od hotela sa na skale nad jazerom vypína hrad Bled (8 km), ktorý patrí k najnavštevovanejším miestam v Slovinsku. Nezabudnuteľným zážitkom je prechod rozprávkovej tiesňavy Vintgar (4 km) končiaci pri najväčšom slovinskom vodopáde Šum. Z 1 600 m dlhej nenáročnej trasy cez mosty postavené v skale sa vám naskytnú prekrásne panoramatické výhľady.

Blízke mestečko Radovljica (6 km) vás uchváti svojim historickým centrom plným galérií, múzeí a skvelých reštaurácií. Vydať sa môžete tiež na najznámejšie slovinské pútnické miesto Brezje (13 km) s úchvatnou bazilikou Panny Márie Pomocnej. Neďaleké pohorie Karavanky (22 km) ponúka množstvo možností pre výlety pešo aj na bicykli.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v modernej, útulne vybavenej izbe s klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televízorom a telefónom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s fénom. Vyberať môžete medzi týmito variantmi:

  • Izba Standard bez balkóna má plochu 16 m² a nájdete v nej manželskú posteľ alebo 2 jednolôžka a písací stôl. Tento typ izby umožňuje aj prístelku.

  • Izba Standard s balkónom je priestrannejšia – ponúkne priestor 18 m², manželskú posteľ/2 jednolôžka, písací stôl a balkón s vonkajším posedením.

  • Izba Superior bez balkóna je veľká 20 m² a zaujme renovovaným interiérom. Môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami, nechýba písací stôl.

  • Izba Superior s balkónom meria 18 m² a z balkóna s posedením budete mať nádherný výhľad priamo na jazero. Samozrejmosťou je renovovaný interiér, dvojlôžková posteľ/2 jednolôžka a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

K hotelu patrí príjemná reštaurácia s krytou terasou s nádherným výhľadom na Bledský hrad. Svieže menu pozostáva zo špeciality regionálnej a medzinárodnej kuchyne a sezónnych jedál. Personál reštaurácie vám navyše ochotne odporučí vynikajúce vína od slovinských vinárov. Ľahké občerstvenie, výbornú kávu či iný obľúbený nápoj si môžete dopriať v Lounge bare. Počas leta prebiehajú na terase večery so živou hudbou.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s nádherným výhľadom. Nájdete tu vonkajšiu aj vnútornú vírivku, zážitkové sprchy či Kneippovu terapiu. Nechýba ani saunový svet s tureckou, fínskou, infračervenou a bylinkovou saunou. Dopriať si tu môžete aj niektorú z masáží či kozmetických procedúr.

Hotel Astoria Bled ***

Hotel Astoria Bled ***

Prešernova 44 , Bled
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
VSŠ Bled IČ: 51691051


+386 4 579 44 00

astoria@vgs-bled.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km