Doprajte sebe alebo svojim blízkym dostatok odpočinku a vydajte sa na relaxačný pobyt do preslávených Trenčianskych Teplíc. Čaká vás ubytovanie v obľúbenom Hoteli Most Slávy ***, polpenzia a vstup do bazéna, sauny a slender štúdia. Navyše si užijete relaxačné procedúry a kúpeľný bazén Grand či bazén Dr. Čapka.

O ubytovaní

Hotel Most Slávy *** v Trenčianskych Tepliciach bol niekoľko rokov spojený s medzinárodným filmovým festivalom ART Film. Tento hotel v histórii navštívila napríklad Gina Lolobrigida, Sophia Loren, Ornella Muti, Franco Nero a legendárny filmový bonviván Jean-Paul Belmondo. Pobyt tu si spestríte najmä prechádzkami po kúpeľných chodníkoch v parku a v lesoparku, ktorý je hneď za rohom (cca 850 m). Okolité pohoria (zo západu Biele Karpaty, z juhu Malé Karpaty a z východu Považský Inovec a Strážovské vrchy) poskytujú výborné podmienky pre rekreačné aktivity, najmä pre pešiu turistiku a cykloturistiku, v lete tiež vodné športy a v zime lyžovanie.

Lákajú vás prechádzky prírodou? Zájdite si na Čertovu skalu s krásnou studničkou obďaleč (3,3 km), na vyhliadku Čvirigovec (1,6 km), prejdite si Náučný chodník Jeleň - Baračka (280 m) alebo preskúmajte Jánošíkovu (500 m) a Opatovskú jaskyňu (17,1 km). Ani jedna z nich síce neoplýva krasovou výzdobou, to im ale neuberá na pôvabe. Opatovská jaskyňa sa navyše v zime mení na mrazivé kráľovstvo plné ľadových kvapľov. Len 12 km od Teplíc nájdete nádherné mesto Trenčín s majestátnym Trenčianskym hradom. Medzi ďalšie zaujímavé turistické ciele patrí pútnické miesto Skalka nad Váhom (15,6 km), alebo potom vzdialenejšie hrady - Čachtický (45 km) či Beckov (47 km).

Milovníci vodných športov môžu v lete vyraziť k priehrade Nitrianske Rudno (36,8 km), kde si užijete kúpanie, rybolov aj najrôznejšie atrakcie. Okolo navyše vedie Náučný chodník Vodná nádrž Nitrianske Rudno. V zime zase otestuje blízke lyžiarske areály, napríklad Lyžiarske stredisko Homôlka (13,5 km) s 2 zjazdovkami strednej obtiažnosti, Ski centrum Kálnica (35,2 km) s 2,3 km lyžiarskych trás alebo Lyžiarske stredisko Čičmany (40,2 km) s 3 zjazdovkami, vrátane čiernej trasy so sklonom 33°.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej jednolôžkovej či dvojlôžkovej izbe s rustikálnym nábytkom, ktorý skvele podčiarkuje historický štýl hotela. Na vyžiadanie je možné v izbe zariadiť pripojenie k internetu.

Jednolôžková izba (15 m²) má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom na vlasy. K vybaveniu patrí aj satelitná televízia, písací stôl a telefón.

Dvojlôžková izba zahŕňa dve postele (možno spojiť do dvojlôžka), televíziu, písací stôl a telefón. Nechýba kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a fénom. V niektorých izbách je navyše možnosť prístelky.

Izba Deluxe (20 m²) je vybavená dvoma posteľami, ktoré možno nechať oddelené alebo spojiť do dvojlôžka, televíziou, stolíkom s posedením, písacím stolom, minibarom a pripojením k internetu. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom. Do izby je možné pridať prístelku.

Apartmán (35 m²) sa skladá zo samostatnej spálne, obývacieho priestoru s posedením a kúpeľne s vaňou a fénom. K dispozícii budete mať televíziu, internetové pripojenie, minibar, rádio a telefón. Apartmán je obvykle dvojlôžkový, umožňuje ale aj prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V štýlových a elegantných priestoroch klimatizovanej reštaurácie v Hoteli Most Slávy *** si vychutnáte jedlá z bohatej ponuky slovenských a medzinárodných špecialít. Dopriať si tu môžete napríklad divinu, nezabudnite si k nej objednať aj vhodné víno. Po skvelom jedle si dajte aj kávu alebo dezert v hotelovej kaviarni.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom vo wellness nemusíte chodiť ďaleko – priamo v hoteli sa nachádza bazén s teplotou vody 28 °C, v ktorom sa konajú aj rehabilitačné cvičenia. Oddychujte tiež vo fínskej či parnej saune. K dispozícii je aj slender štúdio s rekondičným cvičením, zdravie utužíte aj rôznymi procedúrami alebo masážou.

Pokiaľ chcete váš relaxačný zážitok posunúť ešte na ďalšiu úroveň, vyrazte do Kúpeľov Trenčianske Teplice (300 m), kde nájdete vonkajší termálny bazén Grand (33-36 °C) s hydromasážnymi prvkami a divokou riekou, vnútorné termálne bazény - kúpeľ Sina (39 ° C), bazén MUDr. Čapka (37,5 ° C), bazén PII (37 ° C), bazén PIII (35,5 ° C), kúpele a wellness procedúry.

Hotel Most Slávy ***

Hotel Most Slávy ***

Ul. 17 novembra 11 , Trenčianské Teplice
Slovenská republika

+421 326 513 611

recepcia@hotelmostslavy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
28 km