Elegantný Hotel Piotr *** SPA & Wellness je splnený sen. Kedykoľvek si môžete zájsť do bazéna, vírivky, sauny alebo posilňovne. Navyše vás čaká polpenzia a 10 % zľavy na ďalšie vyžitie (masáž, biliard, bowling,...).

O ubytovaní

Hotel Piotr *** SPA & Wellness sa nachádza v mestečku Boguszow-Gorce len 20 km od hraníc s Českom. Lokalita ponúka množstvo zaujímavých výletných cieľov pre nadšených turistov i milovníkov pamiatok, mnoho zábavných atrakcií navyše nájdete aj priamo v hoteli. Počas svojho pobytu sa tak rozhodne nudiť nebudete.

Centrom mesta je malebné námestie (3 km) s množstvom historických budov a krásnym kostolom. Príjemnou prechádzkou dôjdete na Biele skaly (1 km) alebo môžete zdolať niektorý z mnohých okolitých kopcov. Rozhodne preskúmajte aj krásy Rudavského prírodného parku, medzi ktoré patrí napríklad hora Skalnik s výhľadom na mestá Kowary či Jelenia Góra a Farebné jazierka – 3 malé jazerá zafarbené železom, meďou a pyritom. Úchvatné skalné labyrinty Adršpach na českej strane sú potom vzdialené len 25 km od hotela.

Výlet si môžete urobiť aj k romantickému zámku Książ (18 km), ktorý je tretí najväčší v Poľsku, alebo do neďalekého Valbruchu s krásnym námestím a Múzeom porcelánu. Nezabudnuteľným zážitkom bude aj návšteva tajomného podzemného mesta Osówka (30 km), ktoré vzniklo na doposiaľ neznáme účely počas 2. svetovej vojny alebo prechádzka podzemnou turistickou trasou „Projekt Arado“ (11,5 km), kde uvidíte aj Hitlerovo stratené laboratórium.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej, dobovo vybavenej izbe. K vybaveniu patrí LCD televízia, WiFi pripojenie, chladnička a vlastná kúpeľňa so sprchou, fénom, uterákmi a kozmetikou. Nechýba ani telefón a set na prípravu čaju a kávy.

  • Dvojlôžková izba Twin meria 22 m² a nájdete v nej 2 oddelené postele, písací stôl a malý stolík so stoličkou. Do izby nie je možné umiestniť prístelku.

  • Dvojlôžková izba má plochu 20 m² a je vybavená manželskou posteľou a písacím stolom. Izba umožňuje prístelku.

  • Dvojlôžková izba s vonkajším vstupom ponúkne priestor 25 m² a samostatný vchod. V izbe je manželská posteľ, toaletný stolík so zrkadlom a písací stôl.

  • Trojlôžková izba s plochou 25 m² zahŕňa 2 oddelené lôžka (je možné ich spojiť) a rozkladaciu pohovku. Nechýba písací stôl.

  • Štvorlôžková izba (28 m²) je vybavená 4 samostatnými lôžkami, písacím stolom a malým stolíkom so stoličkou.

  • Apartmán Deluxe zaujme veľkorysým priestorom 40 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a písacím stolom a obývacej izby s veľkou rozkladacou pohovkou a pracovným stolom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej Reštaurácii Magdalenka si vychutnáte pokrmy s prvkami poľskej, talianskej a európskej kuchyne. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých miestnych surovín. Pestrú ponuku dopĺňa široký výber pív a vín. Počas leta sa na terase reštaurácie organizujú obľúbené večery s grilovaním.

Kde budete relaxovať?

Načerpajte nové sily a elán v hotelovom SPA & Wellness. Nájdete tu zážitkový bazén, vírivku, soľnú jaskyňu a fínsku aj parnú saunu. Samozrejmosťou je oddychová zóna s pohodlnými ležadlami. Dokonalé uvoľnenie vás čaká pri niektorej z príjemných masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravený detský kútik s množstvom hier a zábavy.

Niečo naviac

Večer si môžete spestriť hraním bowlingu či biliardu. Ak ste radi v pohybe aj na dovolenke, využite neobmedzený vstup do hotelového fitness.

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Hotel Piotr *** Spa & Wellness

Tadusza Kosciuszki 4 , Boguszow-Gorce
Poľsko

+48 74 886 74 21

info@hotelpiotr.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
11,4 km
Bežkovanie
6,9 km