Užite si dovolenku plnú odpočinku, turistiky a dobrého jedla v Horskom hoteli Kyčerka vo Veľkých Karloviciach. Na dosah máte Beskydy. Pobavíte sa pri biliarde, pre deti je tu vonkajšie ihrisko.

O ubytovaní

Horský hotel Kyčerka *** stojí vo valašskej obci Velké Karlovice na úpätí Javorníkov a Vsetínskych vrchov a sotva 15 km od hraníc so Slovenskom. Rozprestierajú sa tak pred vami stovky kilometrov turistických aj cyklistických trás a zaujímavé výletné ciele.

Radi by ste sa dozvedeli viac o miestnom kraji? Vydajte sa do Karlovského múzea alebo na vrch Soláň, kde nájdete náučný chodník venovaný prírode, kultúre a histórii Soláňu a okolia. S deťmi si môžete prejsť aj Chodník Valašských strašidielok nad Lanternou alebo Kulíškovu náučnú cestu. Zaujímavou atrakciou je aj takzvaná Fotostezka Valachy, ktorá vás prevedie zaujímavými a fotogenickými miestami a obohatí o rady odborníkov, ako získať ten najlepší záber.

V lete si vyrazte k prírodnému kúpalisku Na Stanoch, ktoré obklopuje umelo vytvorené jazero prezývané valašský Balaton. Vodná plocha o rozlohe 9,5 hektárov vám poskytne viac ako dostatok príležitostí na kúpanie aj vodné športy, v areáli je navyše aj umelá zjazdovka pre akrobatické skoky do vody na lyžiach a surfoch. Ďalším zaujímavou vodnou nádržou v okolí je Karlovské jazero. To síce nie je určené na kúpanie, aj tak ale stojí za návštevu. Nielenže je jeho breh krásnym miestom na prechádzku a odpočinok, ale podľa povestí tu žili a dokonca aj ešte žijú draci.

V zime si v okolí hotela užijete skvelú lyžovačku. K Ski areálu Kyčerka to budete mať len 800 m a čaká tu na vás 9 lanoviek a vlekov a 2,4 km zjazdoviek. O kus ďalej nájdete Ski areál Soláň s 2,9 km zjazdoviek a malý Ski areál Razula so snowtubingom a lyžiarskou školou. A pokiaľ sa budete chcieť po dni na zjazdovke tiež náležite zohriať, zájdite si do Wellness Horal s termálnymi bazénmi a saunovým svetom. Na dosah je tiež aquapark Vodný svet (200 m) so saunami, toboganmi a detským svetom.

Kde budete spať?

Izba Economy (min. 15 m² ) ubytuje 2 až 4 osoby a ide o jednoduchú, komfortne zariadenú izbu s vlastnou kúpeľňou a WC. V niektorých izbách tohto typu sú poschodové postele.

Izba Standard (15 m²) je o niečo komfortnejšia ako variant Economy - má navyše televíziu a balkón s výhľadom. Samozrejme nechýba ani kúpeľňa a toaleta.

Na čom si pochutnáte?

Menu hotela ponúka najmä poctivú domácu českú kuchyňu, je ale možné po predchádzajúcej dohode pripraviť aj jedlá vhodné pri bezlepkovej, bezvaječnej či bezlaktózovej diéte a vegetariánske pokrmy.

Cestujete s deťmi?

Deti sa skvele zabavia na vonkajšom detskom ihrisku.

Niečo naviac

Na posedenie v hoteli poslúži typický valašský šenk, naopak rozhýbať sa môžete na vonkajšom ihrisku na loptové hry, pri plážovom volejbale, ping-pongu, biliarde alebo vonkajších kolkách.

Horský hotel Kyčerka ***

Horský hotel Kyčerka ***

Pluskovec 788 , Velké Karlovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Milan Novák IČ: 48486175


+420 731171312

horskyhotelkycerka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,2 km
Zjazdovka
0,8 km
Bežkovanie
0,4 km