Vyrazte do Paríža a užite si neopakovateľný zážitok v Disneyland® Paris & Walt Disney Studios®! Počas trojdňového pobytu vyskúšate najslávnejšie horské dráhy, stretnete sa s obľúbenými rozprávkovými hrdinami a necháte sa uchvátiť kúzelnou svetelnou show. Atmosféru ešte viac podčiarkuje ubytovanie inšpirované Disney tematikou a pre váš maximálny komfort budete mať k dispozícii autobusovú dopravu priamo do zábavných parkov.

O ubytovaní

Ubytovať sa môžete v Disney Hotelu Santa Fe ** alebo Disney Newport Bay Clubu ****. Nenechajte sa zmiasť názvami miest v názvoch hotelov, obe budovy sa nachádzajú na predmestí Paríža, neďaleko vášho hlavného cieľa - Disneylandu®. Z hotela Disney Santa Fe ** sa do zábavných parkov dostanete pešo za 20 minút, zatiaľ čo z hotela Newport Bay **** trvá cesta len 15 minút. Autom alebo verejnou dopravou je to ešte o niekoľko minút rýchlejšie.

Najvýznamnejšími atrakciami v oblasti sú, samozrejme, zábavné parky s tematikou Disney, Disneyland® Park a Walt Disney Studios® Park. Ak však chcete na chvíľu vypadnúť z čarovného prostredia rozprávkových svetov, možno sa radi prejdete aj po Paríži. Cesta do centra mesta síce trvá približne hodinu, ale potom budete mať najznámejšie pamiatky ako na dlani. Môžete si pozrieť pamiatky, ako je slávna Eiffelova veža a Víťazný oblúk, alebo si prezrieť rôzne múzeá a galérie vrátane Louvre alebo Múzea voskových figurín Grévin.

Kde budete spať?

Pri výbere izby bude pravdepodobne zohrávať úlohu aj váš filmový vkus, pretože ubytovanie je výrazne inšpirované rozprávkami a filmovými trhákmi Disney.

Izby v Disney Hoteli Santa Fe ** sa budú páčiť fanúšikom filmu Autá, ktorým sú izby aj zvyšok hotela inšpirované. Užijete si výzdobu v štýle Route 66 a komfortné vybavenie v podobe pohodlnej manželskej postele, vlastnej kúpeľne, TV a Wi-Fi pripojenia.

Ubytovanie v Disney Newport Bay Clubu **** bude vhodnou voľbou pre náročných. Stretnete tu niektoré zo svojich obľúbených postavičiek vrátane Myšiaka Mickey a Minnie, ale predovšetkým si užijete vysoký komfort a atmosféru retro jachtárskeho klubu. Izby sú zariadené v námorníckom štýle a opäť sú vybavené manželskou posteľou, vlastnou kúpeľňou, TV a Wi-Fi pripojením. K dispozícii je tiež vnútorný a vonkajší bazén alebo sauna.

Na čom si pochutnáte?

Občerstvenie v Disney Hotel Santa Fe ** je inšpirované predovšetkým mexickou kuchyňou. Ochutnajte rôzne špeciality v bufete La Cantina, kde sa môžete najesť každého jedla. Ráno tu môžete začať bohatými raňajkami, na ktorých si pochutnajú aj vegetariáni a vegáni. Na osviežujúci nápoj si zájdite do baru Rio Grande a na popoludňajšiu kávu si vychutnáte v obľúbenom podniku Starbucks.

Skvelý kulinársky zážitok si môžete užiť aj v Disney Newport Bay Clubu ****. Aj tu sa začína bufetom - v reštaurácii Cape Cod sa ráno podávajú výdatné raňajky a počas dňa môžete ochutnať rôzne jedlá z rýb a ďalšie špeciality. Na obed alebo večeru sa vyberte do reštaurácie Yacht Club, ktorá je inšpirovaná kuchyňou Nového Anglicka so stredomorským vplyvom. Na záver si vychutnajte večerný drink v Captain's Quarters Bar, kde sa pri posedení v luxusnom koženom kresle budete cítiť, akoby ste vlastnili minimálne dve jachty.

Niečo naviac

Vrcholom vášho pobytu bude jedinečná svetelná show Magic Over Disney® v Disneylande® Paríž. Tvoria ho dva veľké zábavné parky, ktoré sa nachádzajú priamo oproti sebe - Park Disneyland® a park Walt Disney Studios®. Každý park ponúka niečo trochu iné:

Park Walt Disney Studios® je zameraný na filmy. Nasajte atmosféru Hollywoodu a dozviete sa viac o tvorbe svojich obľúbených filmov a rozprávok. Nenechajte si ujsť ani horské dráhy, ako napríklad Cars ROAD TRIP, alebo rôzne predstavenia.

Park Disneyland® sa skladá z piatich rôznych oblastí, ktoré zahŕňajú nespočetné množstvo horských dráh, vrátane Big Thunder Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast a Star Wars Hyperspace Mountain. Koná sa tu aj pestrý program aktivít. Srdcom a hlavným symbolom parku Disneyland® je Rozprávkový zámok Šípkovej Ruženky. Zámok, vytvorený podľa vzoru amerického Disneylandu®, je obklopený piatimi tematickými krajinami plnými atrakcií a nezabudnuteľných zážitkov:

  • Main Street USA - Hlavná ulica USA vo westernovom štýle je vstupnou bránou do zábavného parku. Na ulici sa nachádzajú reštaurácie a obchody. Na vlakovej stanici môžete naskočiť na vyhliadkový vláčik, ktorý vás prevedie celým parkom.

  • Adventureland - Ostrov dobrodružstiev ponúka zážitky zo všetkých kútov sveta. Vydajte sa na pirátsku plavbu s Jackom Sparrowom, preskúmajte starobylú zrúcaninu s Indiana Jonesom, vydajte sa na safari do srdca Afriky alebo nasledujte Aladina čarovnými ulicami Agrabahu.

  • Discoveryland - Discoveryland je najnovšia časť parku, kde si všetci objavitelia nájdu niečo pre seba. Najobľúbenejšou atrakciou je horská dráha Space Mountain: Mission 2, ktorá vás v rakete vystrelí do vesmíru. Okrem toho si budete môcť vystreliť z laserovej pištole spolu s postavičkami z Príbehu hračiek. Vyskúšať si môžete aj ponorku Julesa Verna alebo sa povoziť v autíčkach z 50. rokov minulého storočia.

  • Fantasyland - Fantasyland je najstaršou časťou parku a užijú si ho najmä malí návštevníci. Nájdete tu najobľúbenejšiu atrakciu v Disneylande® Paríž - Malý svet, kde sa preveziete loďou po svete plnom rozprávkových postavičiek. Pridajte sa k Petrovi Panovi na jazde z Londýna do Krajiny-Nekrajiny alebo sa prevezte v čajových šálkach z Alice v krajine zázrakov. Práve tu sa stretnete s obľúbenými detskými postavičkami, ako sú Medvedík Pú, Popoluška, Mickey Mouse, Minnie a ďalší.

  • Frontierland vás zavedie na Divoký západ medzi kovbojov a indiánov. Dominantou je horská dráha Big Thunder Mountain. Malých návštevníkov poteší indiánska dedina v štýle rozprávky o princeznej Pocahontas a pre tých, ktorí sú stvorení na to, aby sa báli, je tu strašidelný dom.

Magic over Disney

Magic over Disney

Boulevard de Parc , Marne-la-Vallée, France
Francúzsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
35 km
Zastávka
0,8 km