Oddýchnite si v Horskom Hoteli Jelenovská *** uprostred čistej prírody Bielych Karpát. Počas pobytu budete mať celý servis - chutnú polpenziu, k dispozícii wellness centrum s bazénom, vírivkou a infrasaunou, ako darček dostanete fľašu vína a tešte sa aj na procedúru - zábal.

O ubytovaní

Horský Hotel Jelenovská *** stojí uprostred CHKO Biele Karpaty v obci Valašské Klobouky a len niečo vyše 20 km od hraníc so Slovenskom. Okolo je príroda, pokoj a čistý vzduch, lokalita je navyše bohatá aj na krásne výletné ciele. Vyrazte napríklad na rozhľadňu Královec (4 km), z vyhliadkovej plošiny vo výške 18 m krásne uvidíte na Valašské Klobouky, Biele Karpaty, Vizovické vrchy aj Javorníky. Neďaleko rozhľadne je tiež náučný chodník a rekreačné stredisko. Preskúmať môžete aj hrad Brumov (6 km), založený už v prvej polovici 13. storočia. K obom atrakciám dôjdete pohodlne pešo.

Na bicykli alebo autom si zájdite na zámok Vizovice (23 km), kde sa zoznámite s architektúrou v štýle baroka, rokoka, empíru a biedermeieru. Za relaxom sa vydajte do kúpeľov Luhačovice (24 km). Blízko to odtiaľ budete mať aj do Zlína (35 km) s preslávenou zoologickou záhradou a zámkom Lešná. V zime vás poteší blízkosť lyžiarskych areálov, približne do pol hodiny dôjdete do ski areálov Dubečky (15,5 km), Újezd u Valašských Klobouk (17,1 km) a Pozděchov (27 km). Vyskúšať môžete tiež trochu vzdialenejšie skiareály Bílé Karpaty (33,8 km), a Čertov (33,7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej izbe typu Standard s moderne vybaveným interiérom. Skvele sa vyspíte na posteli s kvalitným matracom, v izbe nájdete aj televíziu, stôl so stoličkou a šatníkovú skriňu. Izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Na posedenie a občerstvenie vám poslúži reštaurácia zameraná predovšetkým na tradičnú českú kuchyňu, útulná kaviareň s lákavou ponukou dezertov a vonkajšia terasa s krásnym výhľadom na prírodu Valašska.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum. Nájdete tu vnútorný i vonkajší bazén a tiež bohatú ponuku procedúr. Čo tak si dopriať napríklad masáže, bankovanie alebo parafínový zábal?

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii vonkajšie detské ihrisko s hojdačkami a šmykľavkou.

Niečo naviac

Zahrať si môžete stolný tenis alebo využite hotelovú telocvičňu.

Horský Hotel Jelenovská ***

Horský Hotel Jelenovská ***

Jelenovská 99 , Valašské Klobouky
Česká republika

736650550

recepce@jelenovska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zjazdovka
100 m