Plánujete dovolenku v Chorvátsku? Ostrov Krk je vždy zárukou skvelých zážitkov! Vyrazte do letoviska Omišalj, kde na vás čaká Hotel Delfin *** so vzdušnými, modernými izbami a skvelou polpenziou. Ubytovanie navyše stojí iba 50 m od mora a kúsok od krásnych historických pamiatok. A prísť môžete aj s deťmi, tie majú do 12 rokov pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Delfin *** sa nachádza v preslnenom letovisku Omišalj na obľúbenom chorvátskom ostrove Krk. More budete mať od apartmánu len pár krokov (cca 50 m) a za niekoľko minút chôdze sa dostanete aj do centra mesta (1 km).

Samotný ostrov Krk patrí k najväčším a najpopulárnejším ostrovom Jadranu. Na milovníkov histórie tu čaká stará rímska osada Fulfinum Mirine (5,1 km), hrad Frankopan (24,5 km) alebo opustená dedina Dolova (21 km) v kúzelnom lese. Na výlet sa môžete vydať na Mesačnú náhornú plošinu (40,9 km) alebo nakuknúť do jaskyne Biserujka (14,5 km). Veľkým lákadlom sú, samozrejme, aj pláže, zaujímavá je napríklad pláž Klimno (16,3 km), preslávená liečivým bahnom.

Medzi významné letoviská na Krku patria, okrem rovnomenného mesta Krk (27,5 km) a Omišalje, tiež mestečka Dobrinj (18,6 km) alebo Vrbnik (26,6 km), odkiaľ tiež pochádza špecifické miestne víno Vrbnik Žlahtina. Rozhodne nesmiete vynechať ani ochutnávku ďalších regionálnych špecialít, ako je prosciutto a syr, cestoviny šurlice a makaruni s žgvacovou omáčkou, miestne jahňacie mäso, krevety, špargľu alebo presnac a povitica – tradičné pečivo.

More a pláže

Priamo pred hotelom sa nachádza menšia betónovo-kamienková pláž. Zostup do vody je v niektorých miestach mierny, inde strmší. Využiť tu môžete tiež občerstvenie a ležadlá či slnečníky na zapožičanie. Pláže Omišaljského zálivu sú najčastejšie kamienkové, s betónovými a trávnatými plochami na opaľovanie.

Pravdepodobne najznámejšou plážou v okolí je Pesja (2,1 km), piesočnato-kamienková pláž ocenená Modrou vlajkou za čistotu mora a prostredia. Pláž ponúka dostatok prírodného tieňa a dobré zázemie (WC, sprchy, šatne a plavčík), pre deti je tu ihrisko, dospelí si zase môžu zahrať volejbal. Výhodou je tiež skvelá reštaurácia a kaviareň priamo na pláži.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej dvojlôžkovej izbe Standard (20 m²) s interiérom ladeným do neutrálnych farieb. V izbe nájdete manželskú posteľ alebo 2 oddelené postele, klimatizáciu, televíziu s plochou obrazovkou, písací stôl a vlastnú kúpeľňu. Do izby je možné prichystať až 2 prístelky. ​

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia s priestrannou vonkajšou terasou, kde si pochutnáte na stredomorských i medzinárodných jedlách. Posedieť môžete aj v plážovom bare.

Cestujete s deťmi?

Deti sa zabavia nielen pri kúpaní v mori, ale aj na vonkajšom detskom ihrisku v areáli. V hoteli je potom na zapožičanie detská postieľka.

Niečo naviac

Väčšie deti a dospelí si navyše môžu zahrať stolný tenis.

Hotel Delfin ***

Hotel Delfin ***

Stran ulica 22 , Omišalj
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jadran d.d. IČ: 040000817


+385 51 800 480

allotments@jadran-crikvenica.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 23 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 12 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
1,8 km

Tipy na výlet

Ostrov Krk

Ostrov Krk Tip na výlet

Krk patrí k najväčším chorvátskym ostrovom. Obľubu turistov z celého sveta si získal vďaka dlhým kamienkovým aj piesočným plážam. Najpreslávenejšia je pláž Vela v meste Baška v juhovýchodnej časti ostrova. Nájdete tu tiež zábavný park, pláž pre psy a veľa reštaurácií. Môžete sa sem samozrejme dopraviť loďou, ale jednou z množstva výhod Krku je, že je dostupný priamo z pevniny po Krčskom moste s dĺžkou 1,7 km. Okrem kúpania ponúka ostrov aj rozmanitú prírodu, nájdete tu husté lesy aj krasové jaskyne.

Viac informácií
Hrad Frankopan
Hrad Frankopan
Mesto Kraljevica
Mesto Kraljevica
Crikvenica
Crikvenica