Nechcete sa na dovolenke nudiť ani minútu? Potom zavítajte do Pine Beach Adriatic Eco Resortu v letovisku Pakoštane! Čaká tu na vás krásna piesočná pláž, priezračné more, štýlové ubytovanie v bungalove a úžasná plná penzia. Navyše si môžete vybrať z nepreberného množstva aktivít - plachtenie, mini golf, lanový park či vodné atrakcie? Vyskúšajte všetko! Na výlet potom môžete vyraziť do niektorého z prekrásnych prírodných parkov v okolí.

O ubytovaní

Pine Beach Adriatic Eco Resort sa nachádza v chorvátskom letovisku Pakoštane pri Vranskom jazere, v krásnej, pokojnej zátoke obklopenej borovicovým lesom. Zažijete tu letnú dovolenku naozaj so všetkým, čo k tomu patrí - piesočná pláž, tyrkysové more, nespočetné množstvo športových aktivít i skvelé výlety už na vás čakajú.

Na prechádzku vyrazte napríklad k neďalekému Vranskému jazeru (1,6 km), to je krasového pôvodu a ide o najväčšie chorvátske jazero, preslávené množstvom rýb a vtákov. Za návštevu stojí aj kráľovské mesto Biograd na Moru (7 km) – tradičné a veľmi pekne upravené letovisko s bohatou vegetáciou, krásnymi plážami a malebnou promenádou. Navštíviť tu môžete Etnografické múzeum – Zavičajni muzej, kde sa zoznámite s históriou i súčasnosťou oblasti.

Z prístavu Biograd na Moru potom vychádzajú výletné lode do priľahlého prírodného parku Telašćica (66 km). Skvelým cieľom pre celodenný výlet len najznámejší chorvátsky národný park – Plitvické jazerá (144 km) alebo nemenej zaujímavý národný park Krka (51,5), kde vodopády nielen uvidíte, ale môžete sa pod nimi aj vykúpať.

More a pláže

Pláž budete mať doslova priamo pred nosom a lepšia už snáď ani byť nemôže. Prírodná, piesočná pláž s miernym zostupom do vody poskytne priestor na opaľovanie aj príjemný tieň borovíc a je skvelá pre dospelých aj deti. Pohodlie zaistia ležadlá na zapožičanie, o zábavu sa zase postarajú vodné atrakcie a pestrá ponuka aktivít – vyskúšajte si jazdu na kajaku, plachtenie, windsurfing a mnoho ďalšieho.

Tento kus raja sa vám pravdepodobne ani nebude chcieť opúšťať, pokiaľ ale chcete navštíviť aj ďalšie pláže v okolí, Pakoštane sa môže pochváliť hneď niekoľkými upravovanými plážami (ani tu obvykle nechýba tieň borovíc). K najnavštevovanejším patria kamienkové pláže Janice 1 a 2 (1,5 km). Zaujímavosťou je, že v okolí nájdete hneď dve nudistické pláže – Lumbrak (4,2 km) a FKK (2 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom bungalove z prírodných materiálov. Zážitok vlastného „domčeka“ v borovicovom lese je naozaj nezabudnuteľný. Bungalovy nemajú vlastnú kúpeľňu, súčasťou rezortu sú ale moderné zdieľané toalety a sprchy. V každom domčeku navyše budete mať k dispozícii lôžkoviny a sieť proti komárom.

  • Bungalov Standard je vybavený manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami a úložnými skriňami.

  • Bungalov pri mori je vybavený rovnako ako variant Standard (dvojlôžková posteľ/2 jednolôžka a úložné skrine), ráno po prebudení ale otvoríte dvere a uvidíte priamo na morskú hladinu.

  • Bungalov Comfort poskytne o niečo väčšie pohodlie vďaka WiFi pripojeniu a elektrickému osvetleniu. Nechýba dvojlôžková posteľ/2 jednolôžka a úložné skrine.

  • Rodinný bungalov zahŕňa 2 spacie zóny oddelené prepážkou a celkom 5 lôžok (niektoré môžu byť spojené do dvojlôžka). Samozrejmosťou sú úložné skrine.

  • Rodinný bungalov Comfort je vybavený ako klasický rodinný variant (5 lôžok, úložné skrine), navyše má ale vnútorné elektrické osvetlenie a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii Pine Beach si pochutnáte predovšetkým na stredomorskej kuchyni, tešiť sa môžete na morské plody, pokrmy z mäsa, cestoviny a šaláty, všetko je pripravené z čerstvých, lokálnych surovín. Na kávičku alebo drink si zájdite do baru Mareto, umiestneného uprostred rezortu, na pláži sa potom môžete občerstviť v plážovom bare Jedro.

Kde budete relaxovať?

Odpočinok pri mori môžete dotiahnuť k dokonalosti relaxačnou masážou. Stačí si objednať na recepcii.

Cestujete s deťmi?

Okrem rôznorodých zábavných aktivít pre celú rodinu je špeciálne pre deti pripravený bohatý animačný program pod vedením profesionálov a Mini Disco večery. Nechýbajú ani vonkajšie ihriská s preliezkami, šmykľavkou a ďalšími atrakciami.

Niečo naviac

Nuda v rezorte naozaj nehrozí. Okrem rôznorodých vodných športov a zábavy na nafukovacích atrakciách si môžete užiť aj chvíľky dobrodružstva v lanovom parku, zaujímavé exkurzie, partiu minigolfu, stolný tenis, lekcie aerobiku a mnoho ďalšieho. Súčasťou rezortu je aj malá posilňovňa, kde môžete využiť služby profi trénerov. A večer sa uvoľníte pri karaoke či hudobných predstaveniach.

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Brune Bušića 45 , Pakoštane
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Proficio d.d. IČ: 080459501


+385 (0)23 253 060

info@pinebeach.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Biograd na Moru

Biograd na Moru Tip na výlet

Dovolenka v atraktívnej prímorskej lokalite v centre diania? Takú si užijete v chorvátskom meste Biograd na Moru, ktoré bolo v minulosti kráľovským sídlom. Ide o upravené mesto s množstvom zelene a rozkvitnutých parkov, s krásnymi kamienkovými plážami a bujarým nočným životom. Označuje sa tiež za jachtárske centrum, a to vďaka dvom prístavom tzv. marinám.

Z Biogradu môžete podniknúť aj veľa výletov do okolitých destinácií, napríklad na ostrovy Kornati, do neďalekého historického mesta Zadar alebo do národných parkov Paklenica či Krka. Okrem kúpania na plážach, ktoré získali ocenenie Modrá vlajka za kvalitu a čistotu, tak budete môcť spoznať aj tunajšiu úchvatnú prírodu a bohatú históriu.

Čo v Biograde na Moru a okolí navštíviť?

  • ocenené pláže Bošana a Dražica
  • pláž Soline - rušná pláž s hudbou aj občerstvením
  • ostrov Pašman - výlet trajektom
  • Vransko jazero
  • FunPark Mirnovec – najväčší zábavný park v Chorvátsku
Viac informácií
Prírodné parky Vransko jazero
Prírodné parky Vransko jazero
Národný park Krka
Národný park Krka
Národný park Paklenica
Národný park Paklenica