Nechajte sa rozmaznávať v luxusnom rezorte uprostred krásnej rakúskej prírody. Rezort Allegria **** naplní vaše očakávania od dokonalej dovolenky. V rámci balíčka získate neobmedzený vstup do hotelových termálnych kúpeľov s 18 bazénmi a obrovským saunovým svetom. Pochutnáte si na vynikajúcej plnej penzii a okúsite komfort, na ktorý budete ešte dlho spomínať. Hotel má tiež vlastné golfové ihrisko.

O ubytovaní

Nebývalý luxus uprostred krásnej prírody. To je Allegria Resort ****, ktorý nájdete v rakúskom Štajersku v krajine kopcov, viníc a pôvabných dediniek. V modernom hoteli s rozsiahlymi termálnymi kúpeľmi o vás bude postarané ako nikdy predtým. Starosti necháte za bránami hotela a oddáte sa rozmaznávaniu vo wellness aj v reštaurácii s povesťou kulinárskej hviezdy.

Snívate o dovolenke v panenskej krajine, kde vládne ticho a pokoj? Potom je Allegria Resort **** v južnom Burgenlande tou najsprávnejšou voľbou. Veľa zábavy vás čaká už v samotnom hoteli s termálnymi kúpeľmi a golfovým ihriskom, aj okolie však naplní vaše predstavy o dokonalej dovolenke. Najvýchodnejšia krajina Rakúska, Burgenland, vám prinesie pokoj a pohodu. Už čoskoro po príchode zistíte, že život tu má iné tempo. Všetko uteká pomaly, nikam sa neponáhľa. Čoskoro na vlnu pohody naskočíte tiež a začnete si užívať výhľady do krajiny, vychutnávať dúškami regionálneho vína a nechať sa štekliť slnečnými lúčmi.

Mestečko Stegersbach (2,6 km), srdce rakúskeho wellness, s termálnymi prameňmi je oázou relaxácie s príjemnou klímou. Ak si chcete užiť aktívny oddych, vydajte sa do miestneho športového areálu Bewegungsarena (2,1 km). Nájdete tu sieť 20 chodníkov na Nordic Walking, beh aj obyčajné prechádzky.

V okolí na vás čaká mnoho miest, ktoré sa oplatí navštíviť či už na bicykli, alebo pešo. Obľúbenými výletným cieľom je zámok Burgau (7 km), Vodný zámok Neudau (5 km) alebo malebné mestečko Bad Waltersdorf (12,5 km) s romantickými uličkami a rímskym múzeom. Zláka vás vôňa levanduľového kráľovstva alebo sa vyberiete po miestnych poeticky nazvaných turistických trasách – Kvetinová cesta alebo Keltský horoskop. Nech už sa vydáte kamkoľvek, okúsite slávnu pohostinnosť miestnych a stretnete sa len s úsmevmi na tvárach.

Kde budete spať?

Či už cestujete v páre, alebo s celou rodinou, môžete sa spoľahnúť na komfortné ubytovanie, kde sa budú všetci cítiť skvele. Ubytujete sa v priestorných izbách s príjemnými interiérmi. Vlastná kúpeľňa so sprchou/vaňou je samozrejmosťou, rovnako ako bezplatné pripojenie k WiFi. Do izieb je možné umiestniť po jednej prístelke.

Na výber máte z troch variant izieb:

  • Dvojlôžková izba Standard (25 m²) s manželskou posteľou si vás získa svojím elegantným interiérom. Vybavený je posedením, písacím stolom, šatníkovou skriňou a televíziou. V kúpeľni je toaleta, vaňa alebo sprcha a fén.

  • Dvojlôžková izba Comfort (32 m²) s manželskou posteľou ponúka ešte viac priestoru. K dispozícii je posedenie, písací stôl, šatníková skriňa a televízia. V kúpeľni nájdete vaňu alebo sprchu, toaletu a fén.

  • Rodinná mezonetová izba pohodlne ubytuje tri až štyri osoby. Má dve oddelené spálne, z ktorých jedna je na mezonetovom poschodí. Izba je vybavená manželskou posteľou, stolíkom s kresielkom, písacím stolom, televíziou a šatníkovou skriňou. Kúpeľňa má sprchu alebo vaňu, WC a fén.

Na čom si pochutnáte?

4* Resort Allegria nemá k dokonalosti ďaleko ani čo sa týka gastronómie. Miestna kuchyňa je galériou kulinárskeho umenia, ktoré nielenže skvele chutí, ale aj luxusne vyzerá. Na pokrmoch z kvalitných a čerstvých surovín si tu budete pochutnávať celý deň, v rámci balíčka totiž máte plnú penziu.

Ráno si pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu, ktorý ponúka čerstvé pečivo, syry, údeniny, müsli, čerstvé ovocie, dobroty z vajec a širokú ponuku teplých i studených nápojov.

Na obed a večeru si doprajete lahodné delikatesy regionálnej i medzinárodných kuchyne. To všetko v reštaurácii s prepychovým interiérom, ktorý je už len sladkou čerešničkou na torte.

Kde budete relaxovať?

Z termálnych kúpeľov, ktoré sú súčasťou hotela, sa vám nebude chcieť ani na chvíľku odísť! Pre vašu zábavu aj relaxáciu je tu pripravených neuveriteľných 18 bazénov a 2 200 m² saunového sveta.

Na vlastnej koži tu okúsite liečivé účinky termálnej vody, položíte sa do vírivky alebo si doprajete chvíľku relaxácie v kaskádovom bazéne Yin Yang. Vnútorné a vonkajšie bazény sú príležitosťou na oddych aj zábavu. Zaplávate si, vyšantíte sa vo vlnách a svoje ratolesti sa necháte vyhrať v šmykľavkovom raji.

Okrem takmer dvoch desiatok bazénov vás v miestnom wellness raji čaká rozsiahly saunový svet s niekoľkými druhmi sáun. Relaxovať môžete v parnom aroma kúpeli, bylinnej saune, infračervenej kabíne, rodinnej saune a ďalších. ​

Cestujete s deťmi?

V Resorte Allegria sú deti vítané! Vaše ratolesti sa vybláznia v termálnych kúpeľoch ako nikde inde. Čakajú ich tu tobogany, šmykľavky, bazén s vlnobitím a množstvo ďalších atrakcií.

Allegria Resort ****

Allegria Resort ****

Golfstraße 1 , Stegersbach
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
2,5 km

Tipy na výlet

Bad Waltersdorf

Bad Waltersdorf Tip na výlet

Čo všetko ponúka Bad Waltersdorf? Krásny park, romantické prostredie či uličky, kde si môžete zaobstarať niečo na pamiatku. Nachádza sa tu tiež rímske múzeum uchovávajúce kúsky pochádzajúce z prvého a druhého storočia n.l.. Zahrať si môžete tenis, squash alebo golf. Ak chcete prežiť svoju dovolenku netradične, preleťte sa balónom nad mestom vo svite zapadajúceho slnka.

Na bicykli po Bad Waltersdorf
Na bicykli po Bad Waltersdorf
Golfový klub Bad Waltersdorf
Golfový klub Bad Waltersdorf
Levanduľové kráľovstvo Bad Waltersdorf
Levanduľové kráľovstvo Bad Waltersdorf