Chcete si užiť ničím nerušený relax v krásnom prostredí? Vyrazte do Františkových Lázní, ubytujte sa v Badenia Hoteli Praha priamo v historickom centre a nechajte sa rozmaznávať najrôznejšími ozdravnými procedúrami. Navyše budete mať prístup do wellness centra s bazénom a fínskou saunou a pochutnáte si na výbornej polpenzii aj tradičných kúpeľných oblátkach.

O ubytovaní

Badenia Hotel Praha sa nachádza priamo v historickej časti Františkových Lázní. Dlhú históriu má aj samotná budova hotela, tá je stará takmer 200 rokov, po citlivej rekonštrukcii vám ale poskytne všetok moderný komfort.

Hneď pri hoteli budete mať krásne Mestské sady s Hudobným altánkom, za rohom nájdete Sady Soľného a Lúčneho prameňa (400 m) a o kúsok ďalej čaká Westend park (700 m). Aj v centre mesta si tak môžete užiť pokojnú prechádzku prírodou, spojenú s ochutnávkou minerálnych prameňov. Za zvieratkami sa vydajte do Lesoparku Amerika (2,1 km) a ak máte dosť času, urobte si výlet aj do Národnej prírodnej rezervácie SOOS (6,1 km).

Patríte medzi milovníkov aktívnej zábavy? Len 500 m od hotela je tenisový kurt a za 10 minút jazdy autom sa dostanete ku Golf Resortu Františkovy Lázně (8,5 km) s 18 jamkovým ihriskom medzinárodného štandardu. V horšom počasí sa potom zabavíte napríklad v aquaparku Aquaforum (500 m) s vnútornými aj vonkajšími bazénmi a fínskou saunou. Za pamiatkami môžete vyraziť do Chebu (6,3 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostol z 13. storočia a Pachelbelov dom, do Karlových Varov (43,2 km), Mariánskych Lázní (36,3 km) alebo na hrad Seeberg (5,8 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 82 úplne nových izieb. Každá izba je vybavená vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom, fénom a županmi, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, chladničkou, dvojlôžkovou posteľou, písacím stolom a stolíkom s posedením. Zvoliť môžete aj variant s balkónom.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka pestrý výber českých aj medzinárodných pokrmov a vychádza v ústrety aj hosťom s rôznymi diétnymi obmedzeniami.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre si môžete dopriať relax v bazéne či fínskej saune a niektorú z bohatej ponuky ozdravných procedúr, vrátane rôznych zábalov, masáží či pitnej kúry.

Cestujete s deťmi?

Na požiadanie je na zapožičanie detská postieľka.

Badenia Hotel Praha

Badenia Hotel Praha

Ruská 27/12 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CPI Hotels, a.s. IČ: 47116757


+420 354 542 701

reservations.bhpf@badeniahotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,6 km
Zjazdovka
11 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Tunajšie pramene a ich liečivé účinky boli známe už v stredoveku. Najstarším využívaným je Františkov Prameň. Po roku 1865 potom Františkove Lázne získavajú status jedných z najvyhľadávanejších európskych kúpeľov. Dnes vás mesto vďaka tomu očarí šachovnicovým pôdorysom a krásnymi empírovými a klasicistickými budovami. Okrem kolonády a nádherných parkov, vyhliadkových veží alebo mestského múzea, si nenechajte ujsť ani známu sochu malého chlapčeka s rybou - tunajší symbol plodnosti.

Pramene sa používajú k pitnej kúre, na kúpele, irigáciam a inhaláciám. Sú účinné na choroby pohybového aparátu, srdca a ciev, gynekologické ochorenia vrátane neplodnosti a ďalšie.

Čo by ste pri návšteve Františkových Lázní nemali minúť:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národná prírodná rezervácia SOOS
  • Mestské múzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Viac informácií
Národná prírodná rezervácia Soos
Národná prírodná rezervácia Soos
Aquaforum Františkovy Lázně
Aquaforum Františkovy Lázně
Cheb
Cheb