Užite si Karlove Vary v štýle filmových hviezd! V novom Saxonia Boutique Spa Hoteli **** na vás čaká luxusná izba Superior, úžasné raňajky v talianskom štýle a skvelá relaxácia pri rôznych procedúrach v modernom balneocentre. Dokonale oddýchnutí môžete korzovať po neďalekých kúpeľných kolonádach.

O ubytovaní

Saxonia Boutique Spa **** je novootvorený butikový hotel, ktorý sa nachádza priamo v srdci Karlových Varov, medzi Mlýnskou (150 m) a Vřídelní kolonádou (300 m). Vďaka modernému balneocentru ide predovšetkým o raj relaxácie, skvelá poloha v centre mesta z neho ale robí aj perfektný východiskový bod na prechádzky po kolonádach, ochutnávanie kúpeľných prameňov a príjemné výlety.

Pokiaľ vás zaujíma hlavne architektúra, kultúra a história, prejdite si kúpeľné kolonády, prezrite si budovu Alžbětiných Lázní (1,2 km), navštívte Karlovarské mestské divadlo (350 m) či kostol sv. Lukáša (280 m), kde sídli aj Múzeum voskových figurín. Pre zvedavých je v meste tiež Múzeum Becherovky (1,6 km) a skláreň Moser (4,5 km) so zaujímavým prehliadkovým okruhom.

Za pekného počasia vyrazte do miestneho lesoparku, napríklad k rozhľadni Diana (1,7 km), v areáli ktorej nájdete aj motýlí dom a minizoo. Navyše sa sem z mesta môžete vyviezť lanovkou. Krásny výhľad na Karlove Vary a okolie ponúka aj mnoho vyhliadok, medzi najznámejšie patrí Jelení skok (75 m) alebo Tři kříže (1,3 km). V chladnejších mesiacoch zase navštívte miestne vianočné trhy a Vianočný dom (5,4 km). Ten je dokonca otvorený celoročne.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnej izbe Superior (min. 20 m²) s prvotriednym dizajnom a vybavením. K dispozícii budete mať dvojlôžkovú posteľ, klimatizáciu, minibar, TV s plochou obrazovkou, rýchlovarnú kanvicu, trezor a WiFi pripojenie. Izba má aj vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom. ​

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú raňajky Bon Jorno v talianskom štýle. V ponuke je široký výber talianskych raňajkových špecialít, ako je čerstvé pečivo, croissanty, jogurty, ovocné šaláty, slané delikatesy a vynikajúca káva. Všetky jedlá sú pripravované z kvalitných surovín a podávané s talianskym šarmom.

Kde budete relaxovať?

Perlou hotela je nedávno otvorené Balneocentrum s fínskou saunou a širokou ponukou masáží a procedúr, vrátane oxygenoterapie, vodoliečby, parafínových zábalov, lymfodrenáže a ďalších.

Saxonia Boutique Spa Hotel ****

Saxonia Boutique Spa Hotel ****

Pod Jelením skokem 2168/6 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Boutique Spa Hotel Saxonia s.r.o. IČ: 06833951


+420 352 357 112

reservation.saxonia@hotelis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
za 360 Kč/noc, iba po predchádzajúcej dohode

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
12 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Mlynská kolonáda
Mlynská kolonáda
Rozhľadňa Diana
Rozhľadňa Diana