Láka vás výlet do Berlína? Doprajte si pohodlie moderného hotela priamo v centre - Park Plaza Berlin **** je len kúsok od najznámejších pamiatok, slávnej zoologickej záhrady a ďalších atrakcií. Pred preskúmavaním mesta sa posilníte výbornými raňajkami formou bufetu a večer si oddýchnete v krásnej izbe, vyladenej do pop-artového štýlu.

O ubytovaní

Moderný Hotel Park Plaza Berlin **** sa nachádza v centre Berlína a vďaka svojej výhodnej polohe je ideálnym východiskovým bodom na spoznávanie tohto farbistého mesta. Na slávnu triedu Kurfürstendamm to budete mať len pár krokov (450 m) a na dosah je mnoho významných pamiatok a ďalších atrakcií.

Príjemnou prechádzkou sa dostanete napríklad do berlínskej zoologickej záhrady (1,5 km), ktorá je najväčšia v Európe a najstaršia v Nemecku. Veľkým lákadlom sú pandy veľké, ktoré zoo ako jedna z mála úspešne chová, alebo obrie akvárium s viac ako 9 000 živočíchmi, vrátane žralokov. Milovníci umenia a histórie určite radi navštívia Pamätný kostol cisára Viléma (1,2 km) alebo expozíciu Múzea fotografie (1,3 km).

Navštíviť môžete tiež zámok Charlottenburg (2,8 km) s rozľahlými záhradami, mauzóleom či divadlom, Postupimské námestie (4,3 km), Židovský pamätník (4,6 km) venovaný obetiam holokaustu, Brandenburskú bránu (4,7 km) či námestie Gendarmenmarkt (5,6 km), ktoré je považované za jedno z najkrajších v Berlíne. O niečo ďalej čaká aj ikonický Pamätník Berlínskeho múru (6,9 km).

Kde budete spať?

Čaká na vás moderná izba Superior s interiérom v pop-artovom štýle. Izba je vzdušná, vybavená dvojlôžkovou posteľou, písacím stolom so stoličkou, televíziou a WiFi pripojením. Súčasťou izby je aj samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka jedinečnému vybaveniu pripomínajúcemu popového umelca Andyho Warhola je stolovanie v Hoteli Park Plaza **** mimoriadne elegantné. Preslávený je najmä miestny raňajkový bufet so širokou ponukou čerstvých, regionálnych pokrmov, kde nesmie chýbať: čerstvé pečivo, studené nárezy, džemy a syrové variácie, jogurt a müsli, vajíčka v rôznych úpravách a ďalšie raňajkové stálice.

Príjemné posedenie zažijete v štýlovom hotelovom bare. Tu si môžete vybrať z pestrého nápojového lístka a dopriať si vynikajúce kokteily, znamenité vína alebo osviežujúce nápoje.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je moderné fitness centrum, kde si môžete príjemne zacvičiť.

Park Plaza Berlin ****

Park Plaza Berlin ****

Lietzenburger 85 , Berlin
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
15:00 - 15:00
Check Out
12:00 - 12:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Za poplatok na mieste (podľa kapacity)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,2 km
Vzdialenosť od jazera
23,3 km
Zastávka
0,2 km