Objavte krásne okolie poľského jazera Czorsztyn neďaleko slovenských hraníc a termálov. Pri ubytovaní v luxusnom ECO Active Resorte Pieniny s polpenziou v rovnomennej obci budete mať v lete blízko k jazeru aj hradom na jeho brehoch. Navyše si budete môcť užívať neobmedzený vstup do hotelového bazéna, do saunového sveta, vírivky i relaxačnej soľnej zóny.

Overené Travelkingom

“Ak hľadáte miesto, kde si budete môcť oddýchnuť a zároveň si aj trochu zašportovať, ECO Active Resort Pieniny je z môjho pohľadu ideálnou voľbou. Majú tu skvelé wellness, výbornú stravu a môžete si požičať aj bicykle. Osobne odporúčam prejsť si krásnu cyklotrasu okolo jazera Czorsztyn.”

Tomáš Polman - Obchodný tím
Osobne overené v: Auguste 2020

O ubytovaní

ECO Active Resort Pieniny sa nachádza v dedinke Czorsztyn, sotva 8 km od hraníc so Slovenskom. Neďaleké Czorsztynské jazero ponúka veľa možností športového a voľnočasového vyžitia vrátane rybárčenia či vyhliadkových plavieb loďou. Romantická zrúcanina hradu Czorsztyn sa vypína nad vodnou hladinou len 2 km od hotela. Na protiľahlom brehu nájdete zachovaný uhorský hrad Niedzica (10 km). Milovníci prírody určite ocenia blízkosť hneď dvoch národných parkov: Pieniny a Gorce (10 km). Za zimnými športami môžete vyraziť do niekoľkých rozľahlých lyžiarskych areálov, napríklad Czorsztyn-Ski (4 km), Palenica Ski Resort (25 km) či Polana Sosny (8 km). Ak zatúžite po uvoľnení tela aj duše, vydajte sa do termálnych kúpeľov Szaflary (35 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba je vybavená LCD televíziou, WiFi pripojením a chladničkou. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou, kozmetikou, fénom a uteráky. Nechýba ani pohodlné posedenie a set na prípravu čaju a kávy. Izba môže byť tiež vo variante s prístelkou (2+1).

Dvojlôžková izba s balkónom vyzerá úplne rovnako ako klasický dvojlôžkový variant, tiež vybavenie oboch izieb je totožné, iba má navyše balkón s výhľadom do krajiny.

Izba Deluxe je priestrannejšia, niektoré z týchto izieb majú aj oddelený obývací priestor. Vďaka tomu je možné pridať aj 2 prístelky, celkovo tak ubytuje až 4 osoby. V kúpeľni nájdete sprchovací kút alebo veľkú vaňu.

Na čom si pochutnáte?

V Reštaurácii Panorama ochutnáte špeciality poľskej kuchyne pripravené z tých najlepších ingrediencií. Ráno si tu vychutnáte bohaté bufetové raňajky. Večer sa podávajú servírované trojchodové večere.

Kde budete relaxovať?

Ničím nerušený relax na vás čaká v hotelovom wellness s krytým bazénom, saunovým svetom, vírivkou a oddychovou zónou s komfortnými lehátkami. Deň si môžete spríjemniť tiež niektorou z mnohých druhov masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravené vonkajšie ihrisko, vnútorná herňa i detský kútik v reštaurácii. V hoteli prebiehajú tiež zábavné animačné programy vrátane večerného kina s popcornom. Rodičia môžu využiť možnosť stráženia deti.

ECO Active Resort Pieniny

ECO Active Resort Pieniny

Zamkowa 6 , Czorsztyn
Poľsko

+48 512206988

marketing@ecoactiveresort.com

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
28 km
Zjazdovka
4,1 km