Nechajte sa očariť prírodou poľských Tatier a rozmaznávať v Hoteli Bachledówka v horskej dedinke Czerwienne. V cene máte vstup do sauny, vírivky, krytého bazéna a lahodnú polpenziu. Vaše dieťa do 6 rokov si pobyt s vami užije zadarmo.

Overené Travelkingom

“Už keď sme prichádzali, nadchlo nás nádherné prostredie, v ktorom je hotel umiestnený. Potešila nás veľká izba v modernom dizajne a tiež parádne wellness centrum s bazénom. Plus dávam aj za výbornú polpenziu - vždy bolo z čoho vyberať a všetko, čo sme skúsili, nám chutilo.”

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Marci 2018

O ubytovaní

Hotel Bachledówka *** sa nachádza vo výške takmer 1000 m n. m. v malebnej horskej dedinke Czerwienne. Okrem nádherných výhľadov na Tatry svojim hosťom ponúka moderné ubytovanie a zároveň útulnú atmosféru tradičného horského hotela. Objavte krásy poľskej časti Tatier. Zdolajte najvyššiu poľskú horu Rysy (33 km) alebo bájami opradený Wielki Giewont (19 km). Cyklisti sa môžu vydať k najväčšiemu jazeru Vysokých Tatier - Morskému oku (30 km). Milovníci náročnej vysokohorskej turistiky zaiste neodolajú Orlej prti, čo je najnáročnejší značený chodník celých poľských Tatier. Za parádny lyžovačkou vo Ski Czerwienne (2 km) to budete mať z hotela kúsok!

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej svetlej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na okolitú horskú krajinu. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, WiFi pripojením, telefónom a vlastnou kúpeľňou.

Izby Standard merajú cca 18 m² a sú vybavené 2 oddelenými posteľami, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka. Kúpeľňa je so sprchou. Izby na prvom poschodí majú balkón, z ktorého sa môžete kochať výhľadom na malebnú krajinu. Izby na druhom poschodí sú bez balkóna, stále ale z okien uvidíte na krásne pohorie Tatier.

Izby Superior ponúknu okrem dvoch lôžok tiež rozkladaciu pohovku. Celkovo sú priestrannejšie (25 m²) a veľmi komfortne vybavené, nemajú ale balkón. V kúpeľni nájdete sprchovací kút.

Izba Family (45 m²) nájdete na druhom poschodí hotela a skladá sa z dvoch samostatných spální a kúpeľne so sprchou. V oboch spálňach môžete mať oddelené postele či spojené dvojlôžko, celkovo túto izbu ubytuje až 6 osôb. Nenájdete pri ňom balkón, vďaka panoramatickým oknám ale nezostanete ochudobnení o výhľad.

Studio (34 m²) bude ideálne pre štvor- až päťčlennú rodinu. Je rozdelené do dvoch izieb, jednej s manželskou posteľou a druhej s rozkladacou pohovkou. Obe izby majú vlastný balkón s výhľadom na Tatry. Súčasťou vybavenia je aj kúpeľňa so sprchou a chladnička.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s terasou a krásnym výhľadom na hory si vychutnáte vynikajúce tradičné i medzinárodné pokrmy z najkvalitnejších lokálnych surovín. K jedlu si môžete vybrať pohár zo širokej ponuky vín. Každé ráno sa tešte na bohaté bufetové raňajky. Cez deň aj večer je možné objednávať špeciality z jedálneho lístka priamo v hotelovej reštaurácii Blizej Nieba. Obľúbený nápoj vám v hotelovom bare pripravia profesionálni barmani.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom v nádhernej horskej prírode si oddýchnete v priestrannom bazéne s krásnym výhľadom na okolité vrchy. Zarelaxovať ďalej môžete v parnej, fínskej alebo aroma saune. Súčasťou wellness je tiež vírivka. Pre ešte príjemnejší zážitok si doprajte profesionálnu masáž alebo niektorú z kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Hotel Bachledówka *** je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku s deťmi. Pre najmenších návštevníkov je pripravená napríklad detská herňa a animačné programy (varenie, divadielko, čítanie rozprávok). Veľa zábavy a hier čaká tiež na veľkom vonkajšom ihrisku. Na malých stravníkov myslia aj v reštaurácii, kde je k dispozícii detské menu a tiež vybavenie ako vysoké stoličky.

Niečo naviac

O zábavu budete mať počas pobytu rozhodne postarané. Zahráte si biliard alebo stolný futbal.

Hotel Bachledówka ***

Hotel Bachledówka ***

Czerwienne - Bachledówka 353 , Czerwienne
Poľsko

+48 182 658 178

rezerwacja@bachledowka.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
15,5 km
Aquapark
15,6 km
Zjazdovka
2,2 km
Bežkovanie
9 km