Zaslúžený relax si doprajte v termálnych kúpeľoch Spa Aphrodité v Rajeckých Tepliciach. Ubytujete sa v Penzióne Marco len 200 metrov od termálov a získajte zľavu na vstup. V cene sú aj raňajky či polpenzia a penzión má vlastnú reštauráciu s pizzeriou.

O ubytovaní

Penzión Marco sa nachádza v centre Rajeckých Teplíc len 200 metrov od obľúbených kúpeľov Spa Aphrodite. Ak budete chcieť dovolenku stráviť trochu aktívnejšie, než len relaxom v kúpeľoch, určite si prejdite zaujímavý náučný chodník Stratený Budzogáň, zájdite si na ľahkú túru s nádherným výhľadom na Skalky, či si prezrite rodný dom Jozefa Gabčíka priamo v Rajeckých Tepliciach. V zime sa na lyžovačku vydajte do Rajeckej Lesnej (12 km) alebo do Čičmian (26 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 10 izieb vybavených štandardným dreveným nábytkom, televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom a WC. Na izbu je možné umiestniť aj prístelku pre ďalšiu osobu. Samozrejmosťou je tiež WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa posilníte raňajkami formou bufetu a počas dňa sa môžete v reštaurácii tešiť na ponuku jedál slovenskej kuchyne i domácu pizzu.

Penzion Marco

Penzion Marco

R. Súľovského 633 , Rajecké Teplice
Slovenská republika

+421 415 49­3 093

info@mlynarka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,4 km