Vyrazte si v lete na pobrežie Jadranského mora do rušného talianskeho letoviska Cesenatico. Zázemie vám poskytne Club Hotel Residence *** s vonkajším bazénom a vírivkou, od ktorého to k moru budete mať len 400 metrov. Navyše si pochutnáte na all inclusive strave servírovanej formou bufetu. Nechýba zábava v podobe animácií pre deti i dospelých a možnosť zapožičania ležadiel zadarmo.

O ubytovaní

Club Hotel Residence *** sa nachádza v talianskom letovisku Cesenatico na pobreží Jadranského mora. Na piesočnú pláž to odtiaľto budete mať len 400 metrov, a kedykoľvek sa navyše môžete osviežiť v hotelovom sezónnom bazéne. All inclusive strava a pohodové prostredie sú zárukou dokonalej letnej dovolenky.

Ubytujete sa v prímorskom letovisku Cesenatico, ktoré sa preslávilo krásnymi plážami s jemným pieskom a špičkovým turistickým zázemím. Brehy obmýva čisté more, v ktorom je kúpanie jedna radosť. Na najbližšiu pláž Spiaggia di Cesenatico to budete mať len pár krokov (400 m). Určite ale počas pobytu skúste aj nejaké ďalšie obľúbené pláže, ako je Gateo Mare (1,9 km) alebo Ponente (4,8 km).

V mestečku nájdete raritu v podobe prístavu (3,4 km), na ktorého návrhu sa podieľal sám Leonardo da Vinci. Na promenádu lemujúcu kanály sa určite vydajte na romantickú prechádzku za západu slnka. V centre mestečka budete okrem zaujímavej architektúry obdivovať aj kotviace loďky. Prežite osobitú atmosféru tohto miesta napríklad v jednej z reštaurácií alebo kaviarní.

Pre tých, čo nevydržia len ležať na pláži a chcú aj spoznať okolie, je tu príležitosť na mnoho výletov. Zájdite sa pozrieť napríklad do miest Ravenna (32 km), Rimini (24 km) alebo Cervia (8 km). Využite tiež možnosti vydať sa do iného štátu, len kúsok od vás sa totiž rozprestiera San Maríno (41 km).

More a pláže

Hotel stojí na pobreží Jadranského mora, ktoré vyniká svojou čistotou. Na letné slnenie využite pláž Spiaggia di Cesenatico, ktorá sa rozprestiera len 400 m od ubytovania. Na piesočnatej pláži vás čaká turistická vybavenosť, vrátane ležadiel, slnečníkov a prezliekární. Kúsok od pobrežia si navyše budete môcť užiť pohľad z výšky na obrovskom ruskom kolese.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v novo zrekonštruovanej dvojlôžkovej alebo štvorlôžkovej izbe Standard s dvojlôžkovými posteľami. Všetky izby majú vlastnú renovovanú kúpeľňu s toaletou a sprchou. K vybaveniu patrí aj 32-palcová televízia, telefón, trezor a písací stôl. Niektoré izby vám ponúkajú balkón s výhľadom na more.

Vďaka klimatizácii je v izbe stále príjemná teplota, takže sa sem môžete kedykoľvek schovať pred prudkým slnkom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Bella Vista v susednom Hoteli Cosmopol *** si pochutnáte na pravej talianskej, ale aj medzinárodnej kuchyni, ktorú doplníte o regionálne víno alebo nealkoholické nápoje podľa chuti. Hodovanie zakončíte sladkou bodkou v podobe lahodných dezertov, ako je napríklad tradičné tiramisu. Moderná reštaurácia vám ponúkne nielen výborné jedlo, ale aj panoramatický výhľad na priezračnú hladinu mora.

Pokiaľ si vyberiete all inclusive balíček, máte v cene raňajky, obed aj večeru. Jedlo sa podáva formou bohatých bufetov so širokou ponukou dobrôt, ktoré uspokoja úplne každého.

Kde budete relaxovať?

K letnej dovolenke už relax v bazéne jednoducho patrí! Kedykoľvek počas dňa sa tak budete môcť osviežiť v hotelovom vonkajšom bazéne. Dospelí si môžu oddýchnuť na ležadlách, zatiaľ čo deti sa vyšantia na parádnej vodnej šmykľavke.

Vedľa bazéna na vás čaká vírivka, v ktorej uvoľníte myseľ aj telo. Na relax pri vode si budete môcť dopriať drink v Lounge bare pri bazéne.

Niečo naviac

Za poplatok si v hoteli môžete požičať bicykle s detskou sedačkou a vyraziť objavovať okolie.

Club Hotel Residence ***

Club Hotel Residence ***

Viale Tiziano 34 , Cesenatico
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
COSMOPOLITALY SRLS IČ: COSMOPOLITALYSRLS


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 45 €/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobreží Jadranského mora leží mesto Rimini s históriou siahajúcou do čias Rímskej ríše, krásnymi plážami a renesančnými pamiatkami. Za videnie tu stojí napríklad Tiberiov most, Augustov oblúk alebo palác Palazzo dell'Arengo. Taliansku atmosféru ale tiež dobre nasajete, keď sa prejdete tunajšími uličkami a ochutnáte cestoviny s boloňskou omáčkou alebo nejaké morské špeciality.

Viac informácií
Ravenna
Ravenna
Zábavný park Mirabilandia
Zábavný park Mirabilandia
San Marino
San Marino