Ostrov Pag patrí k najobľúbenejším miestam Chorvátska. Preskúmajte jeho krásy pri pobyte v obľúbenom letovisku Novalja, kde sa ubytujete v moderných, klimatizovaných apartmánoch Novalja Pool Apartments *** len kúsok od pláže aj mestskej promenády a užijete si relax nielen pri mori, ale aj pri vonkajšom bazéne.

O ubytovaní

Apartmány Novalja Pool Apartments *** nájdete len cca 8 minút chôdze od pláže a neďaleko historického centra obľúbeného letoviska Novalja (500 m) na ostrove Pag. Toto prímorské mesto sa preslávilo predovšetkým bujarým nočným životom. Zábavu si však v meste užijete aj počas dňa. V centre je vybudovaná krásna nová promenáda, ktorú lemujú početné kaviarne, reštaurácie a bary, kam si môžete zájsť na drink alebo romantickú večeru.

Novalja ale nie je len party mesto, turistov zo široka-ďaleka láka na priezračnú hladinu mora, príjemné pláže a atraktívne miesta v okolí. Nie nadarmo je ostrov Pag považovaný za jeden z najkrajších v Chorvátsku. Vydať sa môžete napríklad na prehliadku prastarého olivového hája pri dedine Lun (18,7 km) alebo preskúmať historické mesto Pag (25,4 km). Nadšení turisti by si nemali nechať ujsť ani známy chodník nazvaný Druhá strana Mesiaca (28,7 km). Možností máte viac ako dosť, aj keď sa rozhodnete vyraziť na celodenný výlet. Navštívte mesto Zadar (75 km) s prekrásnymi historickými pamiatkami alebo si naplánujte výlet do pohoria Velebit (68,7 km).

More a pláže

Len cca 10 minút chôdze vás delí od najbližšej pláže - Lokunje. Vďaka pozvoľnému zostupu do vody je pláž vhodná aj pre rodiny s deťmi. Rovnako ako väčšina miestnych pláží, aj táto je kamienková. Na požičanie sú tu ležadlá a slnečníky a využiť môžete aj toalety či vonkajšie sprchy. Hneď pri pláži navyše nájdete beach bar a požičovňu pomôcok na vodné športy.

Neďaleko od hotela (3 km) nájdete aj najznámejšiu pláž na Pagu - Zrće. Táto kamienková pláž je preslávená najmä nočnými klubmi, plážovými barmi a nikdy nekončiacou tanečnou zábavou. Cez deň sa ale hudba predsa len trochu utlmí a na pláži si užijete aj vodné športy alebo deň s rodinou. Pokiaľ preferujete skôr pokojnejšie miesta, vyrazte na pláž Braničevica (3,8 km) s morským Aquaparkom Novalja Gajac a detským ihriskom s preliezkami. Na Pagu nájdete aj niekoľko piesočných pláží, v letoviskách Stará Novalja (5,4 km), Potočnica (10 km) a Povljana (32,8 km).

Kde budete spať?

Privíta vás vzdušný, moderne vybavený apartmán oplývajúci potrebným komfortom. K dispozícii budete mať jednu alebo dve spálne s manželskými posteľami, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, plne vybavený kuchynský kút a jedálenský kút. Nechýba kúpeľňa so sprchovacím kútom, televízia s plochou obrazovkou, klimatizácia a WiFi pripojenie.

Kde budete relaxovať?

Úžasný relax a zábavu si užijete nielen na pláži, vzdialenej pár minút chôdze, ale aj priamo pri apartmáne – tešiť sa totiž môžete na vonkajší bazén a posedenie.

Novalja Pool Apartments ***

Novalja Pool Apartments ***

Bok ul. 5 , Novalja, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 96

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do :10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
0,6 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov Pag Tip na výlet

Ostrov Pag je jedným z najvyhľadávanejších turistických oblastí Chorvátska. A niet sa čomu diviť – svojich návštevníkov láka na priezračné more plné života, romantické pláže, atrakcie a športové vyžitie pre deti i dospelých a v neposlednom rade aj na vynikajúcu gastronómiu.

Tento veľmi slnečný ostrov (slnko tu svieti 280 dní v roku) je jedným z mála miest na Jadrane, ktoré okrem tradičných kamienkových ponúka aj krásne piesočné pláže. Jemný piesok nájdete na plážach v letoviskách Stará Novalja, Potočnica a Povljana (jej východná časť). V severovýchodnej časti ostrova sa v zátoke Zrće nachádza rovnomenná kamienková pláž, ktorá je svetovo známym miestom nočnej zábavy.

Vďaka bohatému podmorskému životu patrí k obľúbeným aktivitám na Pagu šnorchlovanie a potápanie. Vidieť môžete kraby, ježovky, morské sasanky aj červené hviezdice. Dovolenku na Pagu si ďalej môžete spestriť napríklad prehliadkou storočných olivovníkov pri dedine Lun, návštevou výrobne a predajne vpresláveného pagského syra v Kolane alebo výletom do historického mesta Pag.

Populárne sú tiež lodné výlety na okolité ostrovy. Z letoviska Mandre vyplávajú lode na ostrovy Olib a Silba. Súčasťou je aj obed a zastávky na kúpanie. Ďalej je možné sa z Mandre vydať na kratší poldenný výlet na ostrovčeky Maun a Škrda.

Viac informácií
Novalja
Novalja
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Chodník „Druhá strana Mesiaca“
Chodník „Druhá strana Mesiaca“