Objavte krásy jedinečného chorvátskeho ostrova Pag počas pobytu v úplne nových apartmánoch v Royal Ville ****, ktorá leží v obľúbenom letovisku Novalja. Tešte sa na moderné a komfortné ubytovanie pre 4 až 6 osôb. Záleží len na vás, či sa vykúpete v bazéne na záhrade, alebo zamierite na niektorú z blízkych pláží. Okrem vodných radovánok môžete dovolenku tráviť na výletoch – užite si zábavu na legendárnej pláži Zrće, vystúpajte na najvyššiu horu ostrova Sveti Vid a navštívte aj nádherný Zadar.

O ubytovaní

Royal Villa **** sa nachádza v obľúbenom letovisku Novalja na chorvátskom ostrove Pag. Čaká tu na vás úplne nová vila s modernými apartmánmi. Počas horúcich letných dní sa môžete osviežiť v bazéne na záhrade alebo v mori – pláž je vzdialená iba pár minút chôdze. Veľkou výhodou Pagu je, že je s pevninou spojený mostom, takže sa na ostrov pohodlne dostanete autom.

Či už budete chcieť na dovolenke odpočívať, baviť sa alebo športovať, prídete si tu na svoje. Centrum letoviska Novalja s krásnou novou promenádou a mnohými obchodmi a reštauráciami leží 600 m od ubytovania.

Krajina na Pagu je veľmi špecifická a najlepšie ju spoznáte na okružnom turistickom chodníku „Druhá strana Mesiaca“, ktorý začína pri 22 km vzdialenom meste Pag, ktoré je hlavným mestom ostrova. Nádhernými výhľadmi sa pokocháte z najvyššieho vrcholu ostrova Sveti Vid (12 km), kam vás z niekoľkých smerov dovedú značené trasy. Ak dávate prednosť skôr gastroturistike, urobte si výlet do neďalekej syrárne Gligora (8 km), kde nahliadnete pod pokrievku výroby jedného z najlepších syrov na svete a, samozrejme, túto delikatesu budete môcť ochutnať.

Z ubytovania je to len 2,5 km na svetovo známu pláž Zrće, ktorá je centrom zábavy celého Chorvátska. Pláž je plná klubov a diskoték, takže to na nej žije v ktorúkoľvek dennú aj nočnú hodinu. Za zhruba hodinu jazdy autom sa dostanete do nádherného pevninského mesta Zadar (74 km), ktoré vás očarí starobylým historickým centrom aj modernými atrakciami ako Morský organ a Pozdrav slnku.

More a pláže

Milovníkov radovánok v mori poteší, že pláž Gajac je vzdialená len 650 m, pláž Lokunje potom 2,5 km a pláž Straško 3 km. Pokiaľ pred mestskými plážami dávate prednosť kúpaniu v prírode a súkromí, Pag vás rozhodne nesklame! Jeho členité pobrežie je plné menších zátok, kde budete s trochou šťastia celý deň sami.

Kde budete spať?

Apartmán pre 4 osoby disponuje dvoma spálňami, obývacou izbou s kuchynským kútom, vlastnou kúpeľňou a balkónom s výhľadom na záhradu. V priestrannej obývacej izbe nájdete LCD televízor, pohovku, jedálenský stôl so stoličkami a kuchynský kút (chladnička s mrazničkou, varná doska, rýchlovarná kanvica, riad).

Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom so zrkadlom a toaletou. V každej spálni sú dve samostatné lôžka a pohovku v obývacej izbe je možné využiť ako prístelku pre 2 osoby, takže maximálna kapacita je 6 osôb. Samozrejmosťou je klimatizácia a WiFi pripojenie.

Apartmán pre 4 osoby s výhľadom na more má rovnaké dispozície aj vybavenie ako apartmán vyššie. Z balkóna a okien však ponúka výhľad na kúzelný Jadran. Aj v tomto prípade je možné pohovku v obývacej miestnosti využiť ako prístelku pre až 2 osoby, čím sa celková kapacita navýši na 6 osôb.

Kde budete relaxovať?

V udržiavanej záhrade na vás čaká bazén s masážnymi tryskami. O vaše pohodlie sa počas slnenia postarajú ležadlá a slnečníky.

Royal Villa ****

Royal Villa ****

Sajužnja ulica 26 , Gajac, Novalja, Pag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
1,2 km

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov Pag Tip na výlet

Ostrov Pag je jedným z najvyhľadávanejších turistických oblastí Chorvátska. A niet sa čomu diviť – svojich návštevníkov láka na priezračné more plné života, romantické pláže, atrakcie a športové vyžitie pre deti i dospelých a v neposlednom rade aj na vynikajúcu gastronómiu.

Tento veľmi slnečný ostrov (slnko tu svieti 280 dní v roku) je jedným z mála miest na Jadrane, ktoré okrem tradičných kamienkových ponúka aj krásne piesočné pláže. Jemný piesok nájdete na plážach v letoviskách Stará Novalja, Potočnica a Povljana (jej východná časť). V severovýchodnej časti ostrova sa v zátoke Zrće nachádza rovnomenná kamienková pláž, ktorá je svetovo známym miestom nočnej zábavy.

Vďaka bohatému podmorskému životu patrí k obľúbeným aktivitám na Pagu šnorchlovanie a potápanie. Vidieť môžete kraby, ježovky, morské sasanky aj červené hviezdice. Dovolenku na Pagu si ďalej môžete spestriť napríklad prehliadkou storočných olivovníkov pri dedine Lun, návštevou výrobne a predajne vpresláveného pagského syra v Kolane alebo výletom do historického mesta Pag.

Populárne sú tiež lodné výlety na okolité ostrovy. Z letoviska Mandre vyplávajú lode na ostrovy Olib a Silba. Súčasťou je aj obed a zastávky na kúpanie. Ďalej je možné sa z Mandre vydať na kratší poldenný výlet na ostrovčeky Maun a Škrda.

Viac informácií
Novalja
Novalja
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Syráreň Gligora
Syráreň Gligora