Chvíle plné pohody a oddychu v prírode aj vo wellness zažijete v hoteli Dom Wczasowo Rekreacyjno Zgoda, kde vás okrem chutnej polpenzie a neobmedzeného relaxu v saune a vírivke čaká aj zábava pri biliarde alebo aktívne prechádzky s palicami na Nordic Walking, ktoré si môžete zapožičať v ubytovaní. Hotel leží hneď pri lanovke na Sněžku a blízko množstva zaujímavých výletných cieľov.

O ubytovaní

Horský hotel Dom Wczasowo Rekreacyjno Zgoda si užijú milovníci turistiky aj tí, ktorí túžia po ničím nerušenom odpočinku. Nachádza sa v horskom mestečku Karpacz uprostred krásnej prírody poľských Krkonôš.

Okolie je pretkané turistickými chodníkmi. Zdolajte Sněžku z poľskej strany - lanovka na najvyššiu českú horu je od hotela vzdialená iba 1 km. Na výlet sa môžete ďalej vydať napríklad na Krkavčie skaly (3,7 m), k vodopádu Dziki (850 m) alebo k horskému jazeru Malý Staw (4,4 km), na ktorého brehu leží najstaršia horská chata v Poľsku. Na vlastné oči môžete vidieť aj unikátnu pamiatku - drevený kostol Wang (1,3 km), ktorý bol postavený v 12. storočí v Nórsku a do Poľska bol presunutý v 19. storočí.

Neďaleké lyžiarske stredisko Winterpol (1,1 km) ponúka skvelé zázemie pre zimné športy. Svahy Karpacz Ski Areny (1,1 km) sú potom z hotela vzdialené iba 4 km a ďalšie skvelé lyžiarske areály nájdete v neďalekom stredisku Szklarska Poręba (27,3 km) alebo v českej Peci pod Sněžkou (40,3 km). Dokonalý relax po výletoch i lyžovaní zažijete vo vodnom parku Tropikana (650 m) s mnohými bazénmi a saunovým svetom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na hory. Niektoré izby disponujú balkónom a všetky sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, rádiom, rýchlovarnou kanvicou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V priestrannej hotelovej reštaurácii s príjemnou terasou pripravujú vynikajúce špeciality poľskej kuchyne plné chutí a vôní tradičných, domácich jedál, pripravovaných s láskou, ako od mamičky.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom v nádherných okolitých horách zaiste príde vhod hotelové wellness. Nájdete tu fínsku saunu a vírivku. Dopriať si môžete aj príjemnú masáž od profesionálov.

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Dom Wczasowo Rekreacyjny Zgoda

Pusta 2 , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Jacek Tarnawski IČ: 930598167


+48 693 128 361

rezerwacje@zgoda.karpacz.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
60 Zł/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km
Aquapark
0,7 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

Kostol Wang

Kostol Wang Tip na výlet

Za atmosférou severu nemusíte cestovať ďaleko, pravý nórsky kostol vystavaný Vikingami nájdete aj v Poľskom mestečku Karpacz. Kostol s pôvodným názvom Vang stál vyše 700 rokov v nórskej dedinke, až kým sa jej obyvatelia nerozhodli vymeniť ho za kamenný. Aby zarobili, chceli pôvodný kostol predať aspoň ako drevo na kúrenie. To však nedovolil nórsky maliar Johan Christian Dahl žijúci v Drážďanoch - celý kostol kúpil a nechal preniesť do Berlína, odkiaľ sa dostal na svoje dnešné miesto v Poľsku. Obyvatelia Karpaczu si jeho názov prispôsobili poľskej gramatike, vďaka čomu dnes nórsky kostol v Poľsku nesie čínsky znejúce meno Wang.

Viac informácií
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Westernové mestečko Karpacz
Westernové mestečko Karpacz
Pec pod Snežkou
Pec pod Snežkou