Polostrov Tihany patrí k najkrajším miestam v okolí Balatonu. A práve tu, len kúsok od brehu jazera, nájdete Echo Residence Hotel ***, kde na vás čaká moderný apartmán, výdatná polpenzia s romantickými večerami pri sviečkach aj relax vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Tešiť sa môžete aj na krásny výhľad z terasy apartmánu a okolie bohaté na zaujímavé výletné ciele.

O ubytovaní

Echo Residence Hotel *** sa nachádza na polostrove Tihany, neďaleko rovnomenného mestečka a čo by kameňom dohodil od brehu Balatonu. Polostrov Tihany patrí k najkrajším miestam v okolí Balatonu. Levanduľové lány a ľudová architektúra mu dodávajú jedinečný charakter, vďaka ktorému sa tejto lokalite hovorí aj „maďarská Provence“.

Samotné jazero Balaton je skvelým zdrojom vyžitia – kúpanie, vodné športy, plavby po jazere... Aktívni jedinci môžu skúsiť aj cyklovýlety, napríklad po slávnej cyklotrase Balaton ring, golf v neďalekom Royal Balaton Golf&Yacht klube (10,4 km) , alebo jazdu na bobovej dráhe Balaton Bob (28,5 km). Odvážlivci určite radi navštívia aj dobrodružné parky Tihany (4,4 km) a Sherpa (28,5 km).

Milovníkov pamiatok zase nadchnú uličky mesta Tihany, na ktorých nájdu napríklad barokový kostol (2 km), vidiecke ľudové múzeum (2,2 km) alebo opátske múzeum (2 km). Za prírodnými krásami vyrazte k jazeru Belső tó (1,7 km), ktorého okolie je domovom mnohých druhov zvierat a rastlín. Vydať sa môžete tiež do prírodnej rezervácie Töreki (15,1 km) alebo do Korytnačieho parku (9,2 km) neďaleko mesta Balatonföldvár, stačí preplávať na druhý breh Balatonu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v moderne vybavenom apartmáne s klimatizáciou, televíziou, minibarom, WiFi pripojením a vlastnou terasou, z ktorej si užijete krásny výhľad do okolia.

  • Apartmán Deluxe Classic sa skladá zo spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou a malým kuchynským kútikom a kúpeľne s vaňou.

  • Apartmán Deluxe Superior zahŕňa spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským stolom a 2 kúpeľne so sprchou a vaňou.

  • Apartmán Echo pozostáva z 2 oddelených spální s manželskými posteľami, obývacej izby s rozkladacou pohovkou, kuchynským kútom a jedálenským stolom a kúpeľne s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Karolina Fűszerkert si užijete symfóniu tradičných a sezónnych chutí v kreatívnom poňatí. Každý pokrm môžete doplniť ušľachtilým maďarským vínom alebo iným nápojom z vybranej ponuky. V lete navyše láka na posedenie vonkajšia terasa s výhľadom na jazero.

Kde budete relaxovať?

Nenechajte si ujsť relaxačný zážitok v Echo Spa wellness centre. Na hostí tu čaká krytý plavecký bazén, vírivka, fínska sauna, infrasauna, para, himalájska soľná kabína a pestrá ponuka masáží.

Echo Residence Hotel ***

Echo Residence Hotel ***

Felsőkopaszhegyi út 35 , Tihany
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Echo Vital Club Kft. IČ: 01-09-919127


+36 30 313 9029

info@echoresidence.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Vonku zadarmo, v garáži za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
8,5 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je najväčšie jazero v strednej Európe a práve kvôli jeho veľkosti sa mu v maďarčine hovorí tiež Magyar tenger - Maďarské more. Dnes sa táto kedysi najobľúbenejšia letná destinácia stáva medzi Slovákmi opäť veľmi populárna. A niet divu, na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, rybári, jachtári, surfisti, cyklisti i seniori. Mladí tu nájdu veľa možností zábavy až do ranných rodín, staršia generácia môže relaxovať v preslávených kúpeľoch. V okolí jazera sa ich nachádza hneď niekoľko.

Čo všetko môžete robiť pri Balatone?

  • vodné športy: napríklad surfing, vodné lyže, vodné bicykle
  • rybárčenie
  • pešia turistika
  • cykloturistika
  • kúpeľné procedúry

Z turistických cieľov možno menovať krásny barokový zámok Helikon, múzeum kočiarov či múzeum hračiek, v ktorom si deti budú pripadať ako v raji. Ak počas výletov vyhladnete, rozhodne nemusíte zúfať, pretože miestna ponuka pokrmov je naozaj široká. Dať si môžete napríklad aj u nás obľúbené langoše, rôzne upravované ryby alebo pikantnú rybiu polievku halászlé. Ďalej môžete vyskúšať túrógombóc - tvarohové knedle so smotanou a cukrom alebo studené ovocné polievky.

Viac informácií
Tihany
Tihany
 Mníšske byty v Tihany
Mníšske byty v Tihany
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring