Objavte krásu poľských Krkonôš! V Penzióne Karkonoski SPA *** na vás čakajú výborné raňajky či polpenzia, doplnená neobmedzeným prísunom nealkoholických nápojov, relax vo wellness s vírivkou a saunami, vonkajší vyhrievaný bazén a množstvo zábavy pre malých aj veľkých. Navyše budete len kúsok od aquaparku Tropikana a obklopení množstvom skvelých výletných cieľov.

O ubytovaní

Penzión Karkonoski SPA *** sa ukrýva v srdci poľských Krkonôš, v nádhernej oblasti Karpacz, blízko lyžiarskych vlekov aj turistických chodníkov. Vďaka bohatým možnostiam vyžitia ide o ideálne miesto pre milovníkov turistiky, rodiny s deťmi, no aj všetkých, ktorí si radi užijú ničím nerušený odpočinok v prírode.

Ak si radi doprajete pešiu prechádzku, vyrazte napríklad ku svätyni Wang (650 m), vzácnemu drevenému kostolu, ktorý do Poľska dorazil až z Nórska. Navštíviť môžete tiež horské chaty Łomniczka (5,9 km) a Strzecha Akademicka (4 km) alebo pokračujte až na Sněžku (6,8 km) a ku Slezskému domu (5,8 km). Všetky trasy sú pomerne nenáročné a zvládnete ich aj s kočíkom.

V zime si užijete predovšetkým blízkosť malého svahu pre začiatočníkov (110 m), ale aj väčších lyžiarskych stredísk v okolí. Vyskúšať môžete napríklad ski areály Winterpol Karpacz (1,3 km), Relax (4,8 km) a Lodowiec (4,6 km). V lete sa vyšantíte v lanovom parku Tarzan (1,6 km) a po celý rok môžete využívať aquapark Tropikana (900 m) s bazénmi, vírivkami a saunami alebo celoročné umelé klzisko (1,6 km).

Kde budete spať?

Na ubytovanie vám poslúži jedna z komfortne vybavených izieb s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie, televíziu, rádio a malú chladničku.

  • Izba Premium (27 m²) je vybavená dvojlôžkovou posteľou, malým gaučom, stolíkom s kreslami na posedenie a písacím stolom.

  • Štúdio (38 m²) ponúkne viac priestoru, a hodí sa tak najmä pre rodiny. Skladá sa z oddelenej spacej a obývacej zóny a okrem dvojlôžkovej postele v ňom nájdete 2 samostatné jednolôžka alebo rozkladaciu pohovku, posedenie a pracovný stôl.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej, rustikálnej reštaurácii si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni, vrátane čerstvého pečiva a klobások z vlastnej udiarne, v ponuke sú aj vegetariánske pokrmy. Počas dňa si navyše môžete posedieť so šálkou kvalitnej kávy Laboranta, praženej priamo v penzióne.

Kde budete relaxovať?

V modernej relaxačnej zóne si skvele oddýchnete vo fínskej saune, parnej a soľnej saune, vírivke s hydromasážou a oddychovej miestnosti. Dopriať si môžete aj masáž či ozdravujúcu/skrášľujúcu procedúru, napríklad modernú oxygenoterapiu. V lete je k dispozícii vyhrievaný vonkajší bazén.

Cestujete s deťmi?

V prípade pobytu s deťmi môžete využiť balíček Bobas – detskú elektronickú pestúnku, rýchlovarnú kanvicu, postieľku, vaničku, nočník a schodíky do kúpeľne, a odľahčiť tak vašu batožinu. V reštaurácii je k dispozícii detský kútik a vysoké stoličky a zapožičať si v penzióne môžete aj nosidlá, kočík na túry či sánky.

O zábavu pre najmenších sa potom postará detská herňa s hračkami, hernou konzolou Xbox a premietaním rozprávok, zábavné dielne a workshopy (pečenie koláčov, maľovanie a iné) a vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

Dospelí si môžu na svoje vychádzky požičať napríklad trekingové palice alebo turistické mačky. A zabavíte sa aj priamo v penzióne, pri biliarde či stolnom tenise.

Penzion Karkonoski SPA ***

Penzion Karkonoski SPA ***

ul. Karkonoska 20a , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marcin Piaścik IČ: 812530554


+48 512 512 490

pensjonat@karkonoski.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
1 km
Zjazdovka
0,6 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Karpacz
Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Sněžka
Sněžka