Doprajte si bezchybný relax priamo na brehu východoslovenského mora. Zemplínska šírava patrí k najteplejším miestam na Slovensku, a je tak ako stvorená pre letné radovánky. V Hoteli Glamour **** sa o vás postarajú ako nikdy predtým. Čaká vás polpenzia, welcome drink, wellness, vonkajší bazén a súkromná pláž s letným barom. Navyše si zahráte tenis, volejbal alebo si požičiate paddleboard.

O ubytovaní

Exkluzívny Hotel Glamour **** stojí priamo na brehu priehrady Zemplínska šírava. Pozýva vás na nezabudnuteľné zážitky po celý rok – v lete sa o ne postará vodná plocha a množstvo vyžitia, v zime báječné wellness. V okolí hotela sa rozprestiera krásna zemplínska krajina s množstvom zaujímavých miest.

Zemplínska šírava je druhou najväčšou vodnou plochou na Slovensku a zároveň patrí k najteplejším miestam v krajine. Lepšie miesto na letné slnenie pri vode by ste hľadali ťažko. Takzvané východoslovenské more je obľúbenou rekreačnou oblasťou. Ponúka perfektné podmienky ako na kúpanie, tak na vodné športy. Po pokojnej hladine sa preplavíte na vodnom bicykli alebo sa vydáte na vyhliadkovú plavbu. K hotelu patrí privátna pláž, a tak si užijete relax pri vode v súkromí.

Na brehu Zemplínskej šíravy stojí Thermalpark Šírava (1,3 km), ktorý ukrýva vonkajší a vnútorný vodný svet. Bez ohľadu na počasie ponúka po celý rok nekonečnú zábavu pre malých aj veľkých návštevníkov. Tešiť sa sa môžete ako na odpočinok vo wellness, tak na zábavu v bazénoch s vlnobitím a šmykľavkami. Bonusom sú krásne výhľady na priehradu a Vihorlatské vrchy v pozadí.

Priehrada aj Thermalpark sú situované do krásnej prírody regiónu Zemplín. Neďaleko sa rozprestiera CHKO Vihorlat (38 km) a NP Poloniny s oblasťami spadajúcimi pod UNESCO. Zo zaujímavostí z okolia stojí za zmienku útvar Sninský kameň (27 km), jazero Morské oko (26 km) alebo hrad Vinné (11 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej dvojlôžkovej izbe ladenej buď do neutrálnych, alebo pestrých farieb. Všetky izby sú prakticky vybavené, majú vlastnú kúpeľňu a prekrásny výhľad z okien. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Vyberať môžete z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Standard (21 m2) je zariadená manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami a ponúka výhľad na pohorie Vihorlat. K vybaveniu patrí písací stolík, širokouhlá televízia, klimatizácia a šatníková skriňa. V súkromnej kúpeľni je sprchovací kút a toaleta. V ponuke je aj bezbariérová izba.

  • Dvojlôžková izba Comfort (26 m2) je priestrannejšia ako izba Standard, ale jej vybavenie je podobné – má manželskú posteľ, písací stolík, širokouhlú televíziu, šatníková skriňa a klimatizáciu. V kúpeľni je sprchovací kút a toaleta. Navyše získate balkón s výhľadom na Zemplínsku šíravu, ktorá sa rozlieha priamo pod oknami ubytovania. Do tejto izby je možné tiež pridať prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej hotelovej reštaurácii s presklenou terasou si pochutnáte na raňajkách a večeriach podávaných formou bufetu (ak sú súčasťou vášho balíčka). Cez deň si vyberiete z menu plného medzinárodných špecialít. Príjemným bonusom je dych vyrážajúci výhľad na nekonečnú vodnú hladinu Zemplínskej šíravy.

Svoj obľúbený drink si vychutnáte v Lobby bare. Dopriať si možno kávu, víno, pivo alebo nealko nápoj podľa chuti. V lete vám namiešajú osviežujúci drink v letnom bare, ktorý sa nachádza pri súkromnej pláži.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom zavítajte do hotelového wellness, ktoré dovedie váš pobyt pri Zemplínskej šírave k dokonalosti. Prehrejete sa vo fínskej saune alebo infrasaune a po upokojujúcej seanse sa osviežite v ochladzovacom bazéniku.

Stres necháte rozpustiť vo vírivke a keby vám to náhodou nestačilo, môžete využiť možnosť profesionálnych masáží. K relaxu patrí aj niečo dobré pod zub, využite preto ponuku malého občerstvenia v podobe misy s ovocím alebo čas pre seba oslávte welcome drinkom z hotelového baru.

V letnej sezóne oceníte vonkajší relaxačný bazén s ležadlami a súkromnú pláž pri Zemplínskej šírave s letným barom.

Cestujete s deťmi?

Veľa zábavy si na hoteli užijú aj tí najmenší hostia. Vyhrajú si v detskom kútiku s hračkami, futbalom alebo biliardom, ktorý si môžu zahrať spoločne s vami. V peknom počasí sa vybláznia aj na vonkajšom ihrisku so šmykľavkou, hojdačkami a kolotočom.

Niečo naviac

Ak máte radi aktívny pohyb aj na dovolenke, poteší vás fitness centrum a vonkajšie multifunkčné ihrisko, kde si zahráte futbal, tenis, volejbal aj ďalšie tímové hry. Hostia majú vstup na ihrisko zadarmo. Športovať je možné aj v okolí hotela. V hotelovej požičovni vám ponúknu paddleboardy alebo bicykle, aby ste mohli pohodlne objavovať okolie.

Hotel leží priamo na brehu Zemplínskej šíravy a patrí k nemu súkromná pláž s mólom. V lete tu o vás bude skvele postarané - požičiate si zadarmo ležadlo, slnečník a pochutnáte si na miešanom drinku z letného baru. Na ihrisku s pieskom si zahráte napríklad plážový volejbal.

V záhradnom altánku je pripravené všetko na grilovanie alebo opekanie špekáčikov.

Hotel Glamour ****

Hotel Glamour ****

Kaluža 744 , Kaluža
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL GLAMOUR s.r.o. IČ: 36684228


+421 908 975 269

recepcia@hotelglamour.sk

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 25 €/noc - len do 5 kg
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
9 km

Tipy na výlet

Priehrada Zemplínská Šírava

Priehrada Zemplínská Šírava Tip na výlet

Východoslovenské more - tak sa niekedy prezýva priehrada Zemplínska Šírava, ktorá k svojim brehom láka turistov zo širokého okolia. V lete vám ponúkne bohaté možnosti rekreácie v siedmich voľnočasových strediskách v okolí. Príjemné kúpanie, trávnaté pláže a príležitosti na rybolov aj vodným športom vám zaistia dokonalú letnú dovolenku pri vode.

V areáloch blízko Zemplínskej šíravy si môžete požičať lodičku alebo čln a vyraziť sa kochať výhľadom na neďaleké Vihorlatské vrchy priamo zo stredu vodnej hladiny. Odvážnejší návštevníci môžu vyskúšať vodné lyže alebo windsurfing**. Veľa zábavy vás tiež čaká v Thermalparku Šírava s vodnými atrakciami, ktoré potešia celú rodinu.

Viac informácií
ThermalPark Šírava
ThermalPark Šírava
CHKO Vihorlat
CHKO Vihorlat
Mesto Humenné
Mesto Humenné