Hotel Hampton by Hilton Olsztyn *** je modernou perlou v kúzelnom historickom meste. Tešiť sa môžete na elegantné izby, výbornú polpenziu, nonstop fitness centrum aj skvelú polohu v centre Olsztyna, len pár krokov od najznámejších pamiatok a atrakcií. Vyrazte na hrad, do planetária, do aquaparku alebo na mestskú pláž pri jazere a užite si dovolenku plnú zábavy.

O ubytovaní

Hotel Hampton by Hilton Olsztyn *** sa nachádza v centre mesta Olsztyn, v pešej vzdialenosti od historických pamiatok, kaviarní, reštaurácií, barov a ďalších atrakcií. Je to moderný hotel svetovej úrovne, v ktorom si môžete vychutnať pokojnú dovolenku v srdci historického mesta.

Len 50 metrov od hotela sa nachádza Planetárium a hvezdáreň a za 10 minút chôdze sa dostanete do historického centra, kde môžete obdivovať Katedrálu svätého Jakuba zo 16. storočia (950 m), Starú radnicu zo 14. storočia alebo Gotický hrad Warmskej kapituly (1,1 km), ktorého správcom bol Mikuláš Koperník. V meste sa nachádza aj pamätník venovaný tomuto slávnemu astronómovi - Kopernikova lavička (1,1 km).

Ak chcete aktívnejšie tráviť voľný čas, vyberte sa do Aquaparku Aquasfera (1,3 km), kde na vás čaká olympijský plavecký bazén, vnútorné a vonkajšie zážitkové bazény s vodnými atrakciami, sauny a bohatý program pre malých aj veľkých. V lete sa môžete vydať aj na Mestskú pláž pri jazere Ukiel (3,4 km), ktorá poskytuje skvelé podmienky na kúpanie a rôzne športy. V zime sa môžete korčuľovať na zamrznutej hladine jazera.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z útulných, moderne vybavených izieb. V elegantnom interiéri zariadenom s dôrazom na detail si naozaj príjemne oddýchnete. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie, všetky izby sú klimatizované a každá má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC.

Izba Twin (20 m²) má 2 samostatné postele a neumožňuje prístelku. K vybaveniu izby patrí set na prípravu kávy a čaju, trezor, chladnička, TV, písací stôl a sušič vlasov.

Izba Queen (20 m²) je vybavená dvojlôžkom (150x200 cm) a rozkladacou pohovkou (plocha na spanie 120x200 cm), ktorú možno použiť ako prístelku. K dispozícii je TV, písací stôl, trezor, chladnička, set na prípravu kávy a čaju a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Hotel nemá klasickú celodennú reštauráciu, ale ponúka bohaté raňajky formou bufetu alebo chutnú polpenziu. Navyše vďaka jeho skvelej centrálnej polohe môžete vyskúšať preslávenú gastronómiu v okolí, napríklad reštaurácie Cudne Manowce (1,2 km), Drewno i Ogień (1,1 km) a Prosta38 (1,1 km).

Cestujete s deťmi?

Rodiny s deťmi si môžu v hoteli po predchádzajúcej rezervácii prenajať detskú postieľku.

Niečo naviac

Hotel má moderne vybavené fitness centrum s nepretržitou otváracou dobou. Ani na dovolenke nemusíte vybočiť zo svojho tréningového režimu.

Hampton by Hilton Olsztyn ***

Hampton by Hilton Olsztyn ***

al. Piłsudskiego 34 , Olsztyn
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
VHM Hotel Management Sp. z o.o. IČ: 015876338


48 893 001 000

reception@hamptonolsztyn.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 40 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
7 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
1,3 km