Magický svet Harryho Pottera je tentoraz v Mníchove! Vyrazte na úžasnú výstavu a nechajte sa uchvátiť kúzelníckym svetom a zákulisím filmovej mágie. Nájde sa tu niečo pre každého, čarodejníkov aj muklov. Navyše sa môžete tešiť na veľmi komfortné, moderné ubytovanie a skvelé raňajky formou bufetu.

Výstava Harry Potter

O zábavu sa postará predovšetkým návšteva výstavy Harry Potter, ktorá je venovaná kúzelnému svetu tohto mladého čarodejníka. Prostredníctvom výstavy nahliadnete do zákulisia filmových efektov, zblízka si prezriete autentické kulisy a rekvizity z natáčania a necháte sa ohromiť interaktívnymi exhibíciami.

Na výstavu si pripravte 1,5 - 2 hodiny času a úplne sa ponorte do kúzelnej atmosféry. Pozrite sa do príbytku pod schodmi a Hagridovho domu, uvarte magický odvar, vytiahnite z kvetináča mandragoru a naučte sa nové kúzlo – zážitok ešte viac umocnia rôzne zábavné úlohy, ktorými budete zbierať cenné body pre vašu rokfortskú fakultu.


O ubytovaní

Hotel Moxy München Messe sa nachádza v pokojnej časti Mníchova, približne 8 km od centra. Počas pobytu si tak môžete užiť pekné výlety a prírodné krásy v okolí, na dosah ale budete mať aj všetky historické pamiatky a živú atmosféru veľkomesta.

Z hotela môžete vyraziť napríklad na návštevu jazera Speichersee Ismaning (12,6 km), kde si síce nezaplávate, ide ale o chránené územie, kde môžete pozorovať množstvo druhov vodného vtáctva a ďalších živočíchov. Len kúsok od ubytovania nájdete golfové ihrisko Golfpark München Aschheim (6 km) a Drive In Autokino Munich Aschheim (3,5 km), kde si užijete sledovanie filmov pod holým nebom z pohodlia vášho vozidla.

Pri návšteve centra mesta by ste nemali vynechať gotickú katedrálu Frauenkirche (11 km), námestie Marienplatz (10,6 km), kostol Alter Peter (11,5 km) alebo Nymphenburgský palác (20,1 km). Z novších monumentov stojí za návštevu napríklad najväčšie technické múzeum na svete - Deutsches Museum (9,1 km), štadión Olympiapark (15,1 km), exhibičné centrum BMW Welt (14, 8 km), múzeá Pinakothek der Moderne (10,3 km) a oveľa viac.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v modernej izbe Moxy Queen Sleeper s plochou 18 m². K vybaveniu izby patrí pohodlná manželská posteľ, televízia s plochou obrazovkou, malý písací stôl a súprava na žehlenie. Súčasťou izby je aj kúpeľňa, kde nechýba fén na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli je otvorený celodenný Moxy Bar, kde sa ráno servírujú bohaté raňajky formou bufetu, cez deň si sem môžete zájsť na drobné občerstvenie a večer nechýba pestrá ponuka koktailov a iných nápojov.

Moxy Munich Messe ****

Moxy Munich Messe ****

Otto-Hahn-Straße 21 , Aschheim
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 35 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,6 km
Zastávka
40 m
Aquapark
25,1 km
Zjazdovka
22,1 km

Tipy na výlet

Mníchov

Mníchov Tip na výlet

Na dovolenke v Bavorsku by ste rozhodne nemali vynechať hlavné mesto tohto štátu - Mníchov, po Berlíne a Hamburgu najväčšie mesto v Nemecku. Bohatá história mesta siaha až do 8. storočia, od 16. storočia je centrom Bavorska a dodnes tu môžete obdivovať početné kostoly, klasicistické budovy alebo olympijský štadión. Skrátka miesta, ktoré boli svedkami mnohých historických okamihov.

Múzeá v Mníchove
Múzeá v Mníchove
BMW múzeum v Mníchove
BMW múzeum v Mníchove